Lepo prosim, če mi pomagate!
Imamo muca in si je "označil" našo Jabooz vrečo iz umetnega usnja. Kaj naj storim, zadeva smrdi da ni za zdržat, vreča je pa praktično nova in je ne morem kar stran vreč.
lesnik
Lepo prosim, če mi pomagate!
Imamo muca in si je "označil" našo Jabooz vrečo iz umetnega usnja. Kaj naj storim, zadeva smrdi da ni za zdržat, vreča je pa praktično nova in je ne morem kar stran vreč.
lesnik
10. maj 2007 14:25
Če je to storil samček, je to skoraj nemogoče odstraniti. Samo čistiti z različnimi čistili, muca pa kastrirat, pri nas je to pomagalo, prenehal je označevati teritorij. Imeli smo poznačen telefon, službeno torbo, beležke, vse smo morali zamenjat, muca pa kastrirat. Ko je odšel v večna lovišča smo nabavili muco, one pa tega ne delajo - se pa ženijo.... nasha
10. maj 2007 15:29
Jaz imam sicer psička (je manjši od mačke), ki je označeval. Rešila sem samo tako, da sem mu zašila trak, na trak dam polovičko vložka in problem je rešen. Za psičke je super stvar, za mačke pa nisem probala, ker naše mačke ne hodijo po hiši - so samo zunaj. Če te zanima mi piši na zs, pa ti pošljem slikice, kako traki izgledajo. Lp Winnie
10. maj 2007 15:55
Saj to je! Muc je kastriran že 2 leti in mi ni jasno, zakaj je to naredil. Ampak je in posledice so tu. Se jih da kako odpravit? lesnik
10. maj 2007 20:19
A res nihče ne ve? lesnik
10. maj 2007 20:41
Zdrgniti z alkoholom si že poskusila? Samo, da ne bi šlo ob barvo!? Pa po moje bo treba večkrat poskusiti - lahko tudi s kakim detergentom za pomivanje posode. Ali pa z apneno vodo - ne vem pa, kako bo prevleka to prenesla.
LP
cervus
10. maj 2007 20:48
Ce kastriran mackon zacne lulat okrog, je to znak za alarm - velikokrat gre za uroinfekt. Peljite ga k veterinarju, da se nezgode ne bi ponavljale. Sicer pa na strani www.jabooz.com pise, da je umetno usnje hvalezen material za ciscenje, cisto mozno, da prenese pranje v pralnem stroju - na isti strani so tudi navodila za to, kako se izprazni polnilo in kako vreco operes. Jaz bi jim na vasem mestu jutri lepo telefonirala in jih vprasala, kaj storit, beseda ni konj. Dobro opravite! lp, proxima
10. maj 2007 22:52
Mogoče bi poskusila z razredčenim kisom (?) Pr naši mački je to pomagalo, da je opustila svoje "stranišče" na tepihu. Kaj pa vem.
10. maj 2007 23:08
A se iz vašeg pisanja da sklepat, da je muc ostal brez jajc za prazen nič? ežoj
11. maj 2007 0:14
kaj pa če vprašaš v kaki kemični čistilnici? Tam čistijo tudi usnje... Veri
11. maj 2007 6:32
Živali so bitja narave, zato pašejo tja. TatjanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Pad Thai s piščancem