Prosim če kdo slučajno ve za kakšno zanesljivo čistilko za čiščenje stan. hiše v mb-tezno
otka
Prosim če kdo slučajno ve za kakšno zanesljivo čistilko za čiščenje stan. hiše v mb-tezno
otka
11. maj 2007 11:24
Še enkrat vas prosim če mi mogoče lahko kdo pomaga pri iskanju čistilke, gre za čiščenje 1x na 14 dni. Mogoče pa veste za koga ki bi mu dodaten zaslužek prišel prav otka
11. maj 2007 11:43
Jaz ti ne morem pomagat, ker mi smo iz Lj. in v Mb ne poznam nikogar.Upam, da boš našla kaj koristnega. swarovski
11. maj 2007 13:11
Poznam eno mlado mamico, ki ima veliko iskušenj na čiščenju stanovanj in bi ji prišel vsak tolar prav.... mišika
11. maj 2007 13:42
Bom povprašala moje znanke. Moja Milica namreč počasi opušča čiščenje, še k meni hodi le še na tri tedne, nič več vsak teden...Mamamia mamamia
11. maj 2007 17:51
mišika prosim oglasi se mi na zasebno pošto glede podrobnosti otkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Panakota z belo čokolado in penino