Zanima me ,ali ima že kdo sesalnik za merkator nalepke,kjer se doplača 100EUR
Bernarda
Zanima me ,ali ima že kdo sesalnik za merkator nalepke,kjer se doplača 100EUR
Bernarda
9. maj 2007 19:17
Tudi mene bi zanimal ta sesalnik. Petya
29. maj 2007 16:25
Mene tudi. nola
29. maj 2007 18:34
Jaz sem ga hotela vzeti pri mercatorju pa ga potem nisem . Sem ga preko quelle pa sem dobila za ta denar dva sesalca pa še cenejše je bil samo 74,99€ Akcija tega sesalca pa traja do konec maja. Sesalca sta brez vrečk in veliki je močan 1900W ta manjši pa 800W in manjši ima tudi pas za na ramo in lahko sesaš po avtomobili in imajo veliko pripomočkov. kf Sporočilo je spremenil(a) klavdijaF dne 29. maj 2007 18:38:13
29. maj 2007 18:43
In, kako se ti zdita? Si zadovoljna? nola
29. maj 2007 18:50
Jaz sem z njima zelo zadovoljna. In mi ni žal,da sem ga naročila pri quelle. lp kf Sporočilo je spremenil(a) klavdijaF dne 29. maj 2007 21:41:20
29. maj 2007 21:40
Tudi sam sem vzela sesalec pri mercatorju. Meni se zdi zelo v redu, aer je kar močan in ni prevelik. Po moji presoji je kar ugodna cena za boschev sesalec. LP Temba temba
16. jul 2007 22:50
Ima še katera kakšno izkušnjo s sesalcem, ki se kupi pri Mercatorju z nalepkami? lp, Simona Simona
17. jul 2007 8:55
Tudi z mojim sva ga kupila. Za zdaj še nimam pripomb. Čeprav je na začetku deloval dokaj plastično, ko sva ga gledala v trgovini...greš potem ostale gledat..pa je vse po istem principu narejeno..močan je...pa še možnost škatlice in vrečke ima.. Majuscka
17. jul 2007 10:55
Jaz sem zelo zadovoljna, tudi mami se dopade, tako, da si bo tudi ona kupila enega, pa čeprav je zdajšnji čisto OK. Posesa lepo, nastavki so super, še posebej tisti malo širši nastavek za sesanje tal. Dva se lepo spravita kar v sesalec, tako, da jih imaš vedno pri roki. Priporočam. alexis
17. jul 2007 11:13
Tudi sama sem ga kupila, zaenkrat se mi zdi čisto soliden, vendar pa nič posebnega, sesalnik kot sesalnik pač. Všeč mi je , da ima predalček za smeti in to, da lahko po sesanju vse lepo opereš z vodo. Lahko bi bil malo manjši. Se mi zdi, da jih je za ta denar naprodaj precej in verjetno kakšne dramatične razlike med njimi ni. Še zmeraj sanjam o majhnem, priročnem in poceni sesalcu z vodnim filtrom. Ali pa o dobri vili, ki bi prišla in čez noč potihem posesala pa še pomila po tleh, medtem ko bi njene družice zlikale perilo in pomile okna. Se priporočam za informacije, če veste za kaj podobnega. nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Jabolčne kremšnite