Se mi že malo meša, ampak pred par dnevi sem vidla recept za piškotke, ki so delani kot rolada, še vroče moraš narezati in povaljati v sladkorju. Si jih je moj ljubi zaželel in kot zakleto ne najdem recepta.Pomoč? Prosim?
juicy
Se mi že malo meša, ampak pred par dnevi sem vidla recept za piškotke, ki so delani kot rolada, še vroče moraš narezati in povaljati v sladkorju. Si jih je moj ljubi zaželel in kot zakleto ne najdem recepta.Pomoč? Prosim?
juicy
9. maj 2007 11:23
Hvala obema, ni noben ta pravi, ampak mi ga je uspelo najti - sem šla čisto čez vse recepte, najprej od spredaj in nato od zadaj, je bil ravno vmes Sem očitno iskala krhke mini rezinice, pekla pa jih danes ne bom, ker imam oči štirioglate juicy
16. maj 2007 15:53
zdej pa še jst rabm pomoč Iščem nek recept podoben satnicam, samo da je slan - ima notri sezam. Zanč sm vidla pa si nism zapomnila :) Hvala Pitončica
16. maj 2007 16:13
ja to je to full hvala PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai
Odlično hitro kosilo