Problemi na forumu???

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

tema odprta - 22. mar 2002 13:17 | ogledi: 1.991 | odgovori: 5

Glede na to, da je v zadnjem času število sporočil na forumu moćno padlo, me zanima, ali imate probleme s pošiljanjem, odkar sem zadnjič spreminjal kodo, ali le nimate vprašanj?

Če so problemi, seveda prizadeti ne bodo mogli sem poslati odgovora, zato jih naprošam, naj mi pišejo na mailto:info@kulinarika.net , da čimprej odpravim napake.

Če pa nimate vprašanj in je krivo zgolj pomladno (poletno?) vreme, pa le v naravo!

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

sycia  

član od: 4.12.2001

sporočila: 139

23. mar 2002 21:21

Jst sm mela neki casa probleme, ampak sem ti ze pisala. Lepo si uredil, hvala. Mogoce je pa za manj pisanja v forume krivo spomladansko ciscenje in pripravljanje njivic Hvala za skrb Sycia

jernej  

23. mar 2002 21:36

Ja, verjetno bo ton, nihče mi ni pisal, da bi imel probleme... Tudi prav! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

neznan uporabnik

25. mar 2002 12:12

Forum zaradi obilice tem (in obiskovalcev) ni več tako pregleden, zato si moram za obisk KS vzeti čas, kar raje storim dvakrat do trikrat na teden in ne več skoraj vsak dan, kot prej. Je pa seveda pomlad kriva, da smo vsi bolj zaposleni z nabiranjem regraTa, pospravljanjem in iskanjem jajc za velikonočni zajtrk. Pozdrav, Helena

sycia  

član od: 4.12.2001

sporočila: 139

25. mar 2002 22:50

Helena jst tud mislim, da ce hoces bit v toku foruma, moras cekirat stran vsaj dvakrat na dan, to mi pa zadnje case ne rata... Ana (Nusa), sej ves zakaj pozdravcki Sycia

jernej  

25. mar 2002 23:02

Ali pa bolj poredko, saj imate NOVA sporočila... Prikaže samo nova. Toda res pa je, če potem preberete le eno in nimate časa za druge, drugič ne bodo več nova... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti