8. maj 2007 8:43
Cimetovka na žalost ti ne morem dati nobenega patenega nasveta razen tega, da, ko boš rodila bodo slabosti in bruhanje ponehale. Jaz sem bila noseča trikrat, vse 3 nosečnosti sem bruhala, ko vidra, slabo mi je bilo pa itak non stop. Sprobala sem vse živo, pa ni nič pomagalo. V vsaki nosečnosti sem bila od 1 meseca pa tja do 4-5 večinoma ležeča in non stop na relaciji postelja - WC. Ne vem kaj naj ti svetujem razen tega, da potrpiš, ker bo minilo slej ali prej. Sicer ne vem koliko si noseča ampak pri nekaterih se slabost umiri tam v 4 mesecu. Če se ne pa pač bo treba potrpet in se trudit, da kaj ostane v želodcu. Sicer glede otroka ni treba skrbeti, on bo že poskrbel zase in našel zaloge.
Ko boš rodila boš pa itak pozabila na vse slabosti in bruhanje. Jaz sem bila že pri 1 nosečnosti tako boga, da sem skoz govorila, da ni šans, da bi bila še kdaj noseča, pa imam sedaj 3 otroke. Sem se potem pri naslednji nosečnosti že psihično pripravila, da tako pač je in konec kaj čmo.
Sicer pa meni je najbolj pasala čista goveja juhica. Trudi se piti čimveč ampak po požirkih, da še kaj ostane notri. Pojej pa tisto kar ti v tistem trenutku pače, če ti sploh kaj.
Sicer se ti bo ziher še oglasila naša Veri, ki je tudi na istem kot ti.
Pa čimmamnj ti želim.
jade