Hladilnik

jozicas  

član od: 6.2.2002

sporočila: 19

tema odprta - 19. mar 2002 22:33 | ogledi: 1.604 | odgovori: 1

Zanima me kateri vgradni hladilnik bi mi vi, ki se na vse kar je v zvezi s kuhinjo najbolje spoznate, svetovali?

Npr. Mielejev s kletno temperaturo je malce predrag in te v bistvu sploh ne potrebujemo, saj imamo doma dve kleti pa se velik vrt, tako da ko zelenjavo potrebujemo jo samo odrezemo. Prav tako meso "pridelamo" doma in ga shranjujemo v skrinji.

Naj bi bil kar funkcionalen (npr. da lahko zlozis policko ce hoces)...

Hvala za odgovor

Jozica Stensak

neznan uporabnik

20. mar 2002 16:13

Živjo, Jožica! Predlagala bi obisk katerega izmed večjih prodajalcev bele tehnike (npr. Big Banga, Merkurja,...), kjer je res velika izbira relativno podobnih hladilnikov različnih proizvajalcev in seveda različnih cenovnih rangov, tako da lahko človek dobi vtis o ponudbi in jo primerja s svojimi prostorskimi in cenovnimi zmožnostmi. Z možem sva prejšnji mesec recimo kupila enega od Sharpa (za izbiro sva porabila kar nekaj popoldanskih izletov po trgovinah), vendar ni vgraden. Veliko sreče pri nakupu! Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti