Prosim glasujte!

baby girl  

član od: 26.10.2006

sporočila: 103

tema odprta - 6. maj 2007 16:46 | ogledi: 1.084 | odgovori: 5

Lepo vas bi prosila, če bi na spodaj napisani povezavi glasovali za mojega maltežančka Šana!

www.vecer.si/tacek

Hvala vsem, ki boste glasovali! Lp

baby girl

Temo je spremenil(a) baby girl dne 06. maj 2007 16:48:24

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

6. maj 2007 16:49

Take prošnje jemljejo tovrstnim tekmovanjem, vsaj za moj okus, ves čar. Ker se spremenijo v to, koliko kdo pozna kolegov in je bolj spreten pri marketingu in ne za to, ali ti je xy oseba, osebek ali psiček najbolj všeč. Sicer pa je tako ali tako vse en sam marketing, tako da je mogoče takšen način glasovanja sprejemljiv... Pa brez zamere. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

baby girl  

član od: 26.10.2006

sporočila: 103

6. maj 2007 17:12

Se popolnoma strinjam z vami, ampak enostavno pri takšnem načinu glasovanja fair play ni mogoč. Na žalost rezultat ne bo nikoli objektiven temveč odvisen na žalost od tega koliko ljudi poznaš.In ravno zaradi tega, ker ni mogoče zmagat če ne poznaš dovolj ljudi sem se obrnila na vas in vaša popolnoma svobodna odločitev je če boste glasovali ali ne, in če boste s kakšno oceno ga boste ocenili. baby girl

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

6. maj 2007 17:14

Se popolnoma strinjam z Jernejem niti malo pa ne mislim, da je tak način glasovanja za karkoli in kogarkoli sprejemljiv - bljak pa takšna zmaga Kristalka

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

6. maj 2007 17:36

Delajte kar želite Samo svoje mnenje sem povedal. Dokler je tema v ostalih me ne moti ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

6. maj 2007 18:31

Pri takih glasovanjih rezultat nikdar ne bo objektiven že zato, ker je vsakomur najlepši njegov pes ali najlepša njegova mačka. Amen. Sicer me taki pozivi ne motijo, kdor se pač bolje znajde, ima več možnsoti za zmago. V mojih očeh sicer Pirov, a vseeno. Vsak ima svoje veselje. Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti