Nova kuhinja...

plopsa  

član od: 28.11.2006

sporočila: 441

tema odprta - 5. maj 2007 9:10 | ogledi: 1.724 | odgovori: 4

ker ste se tako lepo odzvale na temo otroška soba, bi vas prosila za pomoč tudi jaz......

v kratkem bom rabila novo kuhinjo, katero bo naredil mizar, ampak jaz pa se moram zmisliti kakšno....

in tukaj se obračam na vas, če mi lahko katera posreduje kakšen dober link, kjer si lahko ogledamo kuhinje...........

hvala in lep vikend vsem

plopsa

neznan uporabnik

5. maj 2007 17:03

Meni je najboljše spletna stran od Erjavca. Res uporabna za vsak okus. zoja1

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

5. maj 2007 22:12

Tale Erjavec je delal kuhinjo moji prijateljici za novo stanovanje. Prva liga, in kot je rekla, sploh ni tako drag glede na to, kaj vse in kako naredi, pa koliko je pripravljen ustreči željam in se prilagoditi vsakomur. Ko vidim, kako ji je rešil kote (ima kar dva), sem kar odločena, da bo tudi za nas delal kuhinjo, ko bomo kupovali novo. Mamamia mamamia

plopsa  

član od: 28.11.2006

sporočila: 441

6. maj 2007 12:41

hvala dame imam vsaj dve novi ideji,.... mislim da me noben mizar nebo vesel , ampak ta je v žlahti tako da mi vsaj uiti ne more prav daleč,............. plopsa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti