Lep pozdrav vsem skupaj!
No ravnokar sem našel v zamrzovalniku listnato testo in se mi je zeeelo zaluštal nekaj sladkega.
Ampak ne vem kako bi se ga lotil oz kaj bi naredil iz njega.
Če imate kakšno dobro idejo oz recept se toplo priporočam:)
Ambrož
Lep pozdrav vsem skupaj!
No ravnokar sem našel v zamrzovalniku listnato testo in se mi je zeeelo zaluštal nekaj sladkega.
Ampak ne vem kako bi se ga lotil oz kaj bi naredil iz njega.
Če imate kakšno dobro idejo oz recept se toplo priporočam:)
Ambrož
4. maj 2007 17:09
jaggy! Če imaš razvaljano listnato testo si oglej temo o razvlečenem testu. ham-njam
4. maj 2007 18:01
Jaggy: Razvaljaj,nareži na kvadratke in na sredo daj narezane breskve ter jih pokrij (prepogibaj vogale testa).Peci ca. 10min in premaži s stopljeno marmelado (marelično). ŠPICA! Roncolino
4. maj 2007 19:09
Razvaljal na nožev hrbet debelo. Potresi z mešanico kristalnega sladkorja in cimeta. Zvij kvadrat z dveh strani. Eno uro ohladi v zamrzovalniku, ni pa nujno. Nato nareži na cca 1/2 cm rezine in jih ploščato položi na pekač. Malo popravi kolobar, da drži bolj skupaj in speči na 175st 15 minut, oz. da zlato zarumenijo. Imam številne odjemalce tega drobnega peciva, ki ni preveč sladko in diši po cimetu. Frina
4. maj 2007 19:39
Tole so sladice z listnatim testom. Če bi te kaj od tega zanimalo poišči z iskalnikom.
http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?Ime jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 04. maj 2007 19:39:23Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Jernejeva sadna torta s smetano