ker v moji knjižnici (Bežigrad) ne dobim dovolj gradiva za diplomsko nalogo, me zanime, če je kdo včlanjen v knjižnico ekonomske fakultete?
Lahko pišete tudi na zs.
Hvala
Pitončica
ker v moji knjižnici (Bežigrad) ne dobim dovolj gradiva za diplomsko nalogo, me zanime, če je kdo včlanjen v knjižnico ekonomske fakultete?
Lahko pišete tudi na zs.
Hvala
Pitončica
2. maj 2007 11:39
Če si študentka, si avtomatsko včlanjena v vse knjižnice Univerze. Atina
2. maj 2007 15:03
Vsi študentje Univerze v Ljubljani, ki imajo status, se lahko brezplačno včlanijo v katerokoli knjižnico fakultet Univerze. Seveda niso vsi avtomatično včlanjeni. Vpisati se je potrebno v vsako knjižnico posebej! Marjetka
2. maj 2007 15:47
Tudi brez NUK-a jo boš težko zvozila. Ne vem, kakšna je tam cena za študente. mimika
2. maj 2007 16:23
No, nism čist zihr, sam sodeč posledečem linku, je treba članarino plačat? http://www.ef.uni-lj.si/enote/cek/cenik.asp Pitončica
2. maj 2007 16:29
V NUK-u (kjer delam) je tako kot sem napisala, članarina za študente UL brezplačna. Potrebno pa je ob prvem vpisu plačati varščino za elektronsko izkaznico, ki je 8,35 €.
Ja na EF imajo res malce čudno. Kolikor jaz vem, študentom UL ne bi smeli računati, saj le ti članarino za knjižnice plačajo v tistem znesku, ki ga dajo ob vpisu v naslenji letnik.
Marjetka
2. maj 2007 16:34
Takole pa zgleda cenik FF. Mogoče tudi pri EF pomeni, da tisti znesek (ki je isti kot na FF) plačajo vsi ob vpisu avtomatično in ob dejanski včlanitvi v katerokoli knjižnico ne plačajo nič.
Letna članarina | Študentje UL s statusom (plačajo ob vpisu) | 12,94 | ||
Druge fizične osebe (članarina velja samo za FF) | 12,94 | |||
Pravne osebe (članarina velja samo za FF) | 83,46 |
2. maj 2007 17:56
Pravilnik CEK pravi: "Študenti Univerze v Ljubljani (v nadaljevanju Univerza) postanejo člani CEK ob vpisu na Univerzo. Izkazujejo se s študentsko izkaznico, ki je hkrati enotna knjižnična izkaznica za vse knjižnice Univerze v Ljubljani. Ob prijavi v CEK izpolnijo pristopno izjavo." Mislim, da je tista članarina v ceniku ravno tista, ki jo plačaš na začetku šolskega leta. In Pitončica ti boš imela zastonj. Za vsak slučaj pa jih pokliči ali jim piši: (01) 5892-591 e-pošta: cek@ef.uni-lj.si Pa veliko veselja pri pisanju diplomske.
2. maj 2007 19:05
Hodim na zasebno šolo, pa še izredno, tako da nimam študentske. In tudi ta šola naj nebi spadala pod univerzo v ljubljani, tako da nisem nikamo včlanjena. :( Vseeno hvala za pomoč lp Pitončica
2. maj 2007 19:23
Jaz sem študentka EF. Če potrebuješ kakršnokoli knijgo, mi javi na zs. Lp jessy6
2. maj 2007 21:32
Tudi jaz sem iz EF, če kaj potrebuješ,... tasauKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Hačapuri - gruzijski kruh