Prosim povejte mi koliko kilometrov je iz Bovca do Kobarida oz. Idrijskega?
monki
Prosim povejte mi koliko kilometrov je iz Bovca do Kobarida oz. Idrijskega?
monki
2. maj 2007 7:32
Misliš Idrsko? Ne prav dosti. Sem z drugega konca Slovenije, rekla pa bi, da ne več kot ene 20, 22 km.
Bomo videli, kaj bodo rekli domačini.
rimljanka
2. maj 2007 7:42
Pomagaj si z tole stranjo. V polja napiši start in cilj, pa vidiš rezultat. Zelo uporabna stran.
http://www.amzs.si/?podrocje=7
Matjaž
2. maj 2007 8:18
No, sem brez karte, po spominu in občutku čisto zadosti natančno povedala. ta AMZS varianta pravi, da je 22,9 km. Ne vem pa, če meri od table do table.
Matjaž, hvala za uporaben link.
rimljanka
2. maj 2007 10:35
Kak pa zračunat razdaljo med dvema ludekoma? tumpika
2. maj 2007 10:47
Najbolj praktično je, da se skupi stisneta - pol pa ni treba nič razdalje računat (no, vsaj fizične ne ...) Blanchy
2. maj 2007 10:54
razdalja je 20 km...
2. maj 2007 11:12
Razdalje dobiš tudi s pomočjo elektronskega telefonskega imenika (vsaj iz novejših različic). Izbereš naslovnika, greš z miško na naslov, klikneš, ko se prikaže ikona zemljevida, potem v meniju izbereš
ORODJA - tam imaš podmeni MERJENJE RAZDALJ in pa NAJKRAJŠA-NAJHITREJŠA POT, z avtom, peš ... Večinoma so rezultati uporabni, včasih pa malo smešni, zlasti, kadar je več krajev z istim imenom in dobiš čudne razdalje, dokler se ne znajdeš.
Tam zraven je tudi podmeni IDENTIFIKACIJA OBJEKTOV, ki je zelo uporaben, če veš stavbo, ne veš pa kdo tam deluje oz. živi.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska omleta
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom