Naravnost zaljubljena sem vanje, edina pri nas doma, kar je dobro, tako jih imam zmeraj na razpolago. Sicer traja nekaj časa, da jih olupim... V službi se naravnost smejijo moji jutranji rutini. Nekateri pijejo kavo ali čaj, jaz pa seciram grenivke. Zdaj me pa zanima, ali jih uporabljate še kako drugače kot v raznih napitkih.
Grenivke
14. mar 2002 9:43
Jaz grenivko prerežem na pol, posujem z malo sladkorja in jem z žlico. Odličen zajtrk. LP. Irena
14. mar 2002 17:26
A ste jih ze jedli v solati Lep pozdrav vsem Henri
15. mar 2002 7:05
Do zdaj mi še ni padlo na pamet. V kombinaciji s katero zelenjavo LP Loni
15. mar 2002 9:14
Z regratom - odlično" pašeta" skupaj ,oba malo grenita.Naredi si jogurtno majonezni preliv(1 velika žlica navadnrga jogurta, 1 žlica majoneze ,1 mala žlica kisle smetane ,malo soli -dobro premešamo).Pomarančo narežemo na kocke, regrat narežemo na manjše , polijemo z polivko -zraven paše opečen tost. Pa dober tek Pa pa! MARTIKA Marta
15. mar 2002 9:45
Martika Henri
15. mar 2002 10:44
Ne razumem ,kaj hočeš povedati MARTIKA Marta
15. mar 2002 14:12
Po moje je mislil, da je predlog alias recept dober, saj meni se tudi dopade.
15. mar 2002 16:58
Loni Lep pozdrav vsem HenriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Domači sladoled za vroče poletje