zatrk 2deci zelnice
malica jabolko
kosilo več barvna solata z sirom
malica kefir
večerja perutninski zrezek brokoli
kaj pravite
vinko51
zatrk 2deci zelnice
malica jabolko
kosilo več barvna solata z sirom
malica kefir
večerja perutninski zrezek brokoli
kaj pravite
vinko51
30. apr 2007 22:55
Vkup padnem pred kosilom. tumpika
30. apr 2007 23:03
jst skup padem že ob pomisli 2dl zelnice za zajtrk ..... Pitončica
30. apr 2007 23:06
Evo, Vinko, dve ti že ležima. Ponudi rajši kaj konkretniga! tumpika
30. apr 2007 23:13
ja ta dieta je- nič ne jej. Sem se pogovarjala z eno obsedeno medicinsko sestro.Po porodu in dojenju ni jedla nič, samo pila. Rekla je,da če pade skup jo bodo že z umetno hrano spravli pokonc. Res pa je da za življenje ne rabimo skoraj nič hrane. Po mojih stresih sem pojedla na dan 1-2 kosa kruha in na teden 1 jabolko, ker nisem imela apetita oziroma sem imela preveč kilaže.Pa še to sem jedla zato, da mi ni preveč krulilo v želodcu.Trajalo je 1 leto.Telo se je samo hotelo očistiti. Super sem se počutila z vedno dovolj energije. Če ne bi probala ne bi verjela. ham-njam
1. maj 2007 0:03
Jaz ti ponudim nekaj boljšega za zajtrk -seks za kosilo-seks za večerjo-seks med obroki pa ljubčkanje ne rabiš nobene diete.pa še vkup ne boste padle ,ker vse lahko v ležečke. lp goga
1. maj 2007 9:17
Gogad . A to ti misliš vse v enem dnevu V enem tednu bi še šlo ampak v enem dnevu ? jade
1. maj 2007 10:32
Saj hitro nabereš kondicijo, verjemi juicy
1. maj 2007 11:44
Vsak dan jade,rezultati so odlični-čista koža,gladka stegnca,raven trebušček......se takoj vidi ,kdo to prakticira... lp goga
1. maj 2007 14:02
Gogad . Ampak to je za vas mlade ne za nas, ki smo že v letih. jade
1. maj 2007 14:36
Kaj pa naj bi blo za tiste, ki ne jejo sadja in zelenjave? LP mina20Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Kitajski rezanci s piščancem