2. maj 2007 8:05
Za piljenje trde kože na petah se dobro odnese ploščica iz siporexa velikosti približno škatljice od cigaret. Mokra koža in moker siporex. Matjaž
2. maj 2007 8:05
Za piljenje trde kože na petah se dobro odnese ploščica iz siporexa velikosti približno škatljice od cigaret. Mokra koža in moker siporex. Matjaž
2. maj 2007 8:14
Al pa igranje odbojke v mivki, seveda moramo biti bosi. Resno mislim. rimljanka
2. maj 2007 18:23
Preverjeno pomaga ognjičevo mazilo. Na začetku vsak dan po tuširanju, nato pa 1x do 2 x tedensko. akim
3. maj 2007 1:11
Vse drži, lahko se namažete tudi z navadnim baby oljem in potem gor nogavičke. Sama uporabljam tudi od Wilkinsona britvico za trdo kožo, ko se trda koža zmehča. Res pa je s trdimi petami tako kot z dlakami, bolj ko jih dol drgneš in odstranjuješ, bolj hitro spet "zrastejo"...na žalost. Želim vam lepe petke, da boste lepo paradirali v poletju hihi. katka
3. maj 2007 7:37
Tudi jaz uporabljam 1x tedensko namaknje nog s soljo od Justa, ter 1x tedensko piling za noge od justa ter dnevno oz. vsak drugi dan si noge namažen še s kremo od Justa. Od kar uporabljam imam podplat in pete zelo mehke. Priv priv
3. maj 2007 8:03
matjaž je napisal/a: |
Za piljenje trde kože na petah se dobro odnese ploščica iz siporexa velikosti približno škatljice od cigaret. Mokra koža in moker siporex. Matjaž |
A zato hodiš kar naprej po siporex ? Jaz sem pa mislila, da novo hišo zidaš
Ognjič
3. maj 2007 15:53
"Schrunden - salbe" res pomaga, pa naj si bo od Gehwoll, Scholla ali tudi Efasit - vsaj eno imajo v vseh drogerijah. Najbolj bistveno pa je, da katerokoli mazilo namažemo NA VLAŽNO kožo - torej najkasneje 3 - 5 minut po umivanju. Takrat je koža še polna vlage in z mazilom ji preprečimo pot ven... JasnaV
4. maj 2007 11:52
pozdravljena! najpametneje je da moz takoj ko se mu pojavijo tezave s trdo kozo obisce pedikerja (odlicni in ne predragi so v kleti klinicnega centra) ki mu bo uredil noge, potem pa bo stanje samo vzdrzeval s kremo - tiste od gehwola so res odlicne. se veliko boljsa pa je pena (pakirana kot tista pena za lase) za noge, prodajajo jo v sanolaborju nasproti blagajn interspara v ljubljani. imajo vec razlicnih vrst, kupi tisto ki ima najvecjo vsebnost uree, mislim da se tej peni rece forte. veliko uspeha. lp. anja
4. maj 2007 12:12
Tudi jaz mislim, da je v prvi fazi najpametneje obiskat pedikerja, ker ti noge tako porihta, da imaš potem čevlje kakšno številko prevelike...vzdrževanje petic je potem bolj enostavno in lažje. titta
4. maj 2007 13:32
Še en nasvetek, ki ga lahko naredite ob depiliaranju nog in skoraj nič ne stane. Ko namažete noge z depilacijsko kremo, jo namažite še ne pete.... kar precej trde kože se odstrani in postane spet mehka. Sem ter tja jo namažem s propolisom, tako da verjemem da je tale koža glivičnega izvora, ker se za nekaj časa umiri nastajanje trde kože. Ja bo treba poskrbeti za petke v sandalcih.... Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 04. maj 2007 13:33:22Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev