Sv. birma

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

15. apr 2007 12:14

Na http://www.misli.com/ sem našla tole:

-Sveti Zakrament v tem maju boš sprejel(-a) - Birmo - znamenje, ki človeka posvečuje, mu ljubezni polno življenje narekuje do Boga, ki v svoje ga srce boš vzel(-a). Naj ta Zakrament te spremeni v osebo, ki bo v življenju srečo le privlačevala, ki bo to srečo tudi soljudem dajala, ki po miru le čutila bo potrebo. Z njim še bolj edinstven(-o) fant (dekle) postani! Naj Previdnost Božja usmerja te po poti, kjer z Njeno pomočjo vse rešeleva (rešila) boš sproti, kjer dosegel(-a) zlahka boš vsak svoj cilj izbrani! -Najlepše bo pomlad zate zadehtela v maju, ko boš Sveti Zakrament sprejela. (Zate bo pomladni zrak najbolj zadehtel v tem maju, ko boš Sveti Zakrament sprejel.) moška različica! Avreola Božja te bo razsvetlila in z ljubeznijo srce ti prepojila. Sveti Zakrament je Božje sporočilo, ki življenje tvoje ves čas bo vodilo. Zbrano ga poslušaj in se po njem ravnaj, iz sebe vsak trenutek le najboljše daj! Jezus v tvojem srcu prebiva naj ves čas, nenehno v stiskah vodi naj njegov te glas.! Angel varuh vse dni nad tabo naj bedi, da bodo lahke, varne tvoje vse poti! -Boga v dehtečem maju boš v srce sprejela, ko k birmi na nedeljo zadnjo boš hitela. Izgledala boš ljubko kot angelček z neba, z obleko dolgo, belo, in z venčkom iz srebra. Radost in veselje te bosta obvladovala, ko preko Zakramenta z Njim se boš zvezala. Mnogo lepega naj v prihodnosti te èaka - pot naj bo prijetna, nebo pa brez oblaka! A ves čas naj spoznanje ti pred očmi lebdi, da vedno ti si ta, ki usodo si kroji!

Blanchy

darjuška  

član od: 4.7.2005

sporočila: 1188

15. apr 2007 12:20

Poslala sem ti en predlog na mail, ki ga imaš v nicku. Upam, da je naslov pravi, sicer se mi javi z ZS.

katja19  

član od: 19.7.2010

sporočila: 2

19. jul 2010 12:54

Mogoče bo še katera iskala, jaz sem našla tega Birma je še en korak v tvoje versko življenje, je potrditev tega kar si in tistega v kar verjameš. Osvojeno vero boš obdržal-a v svojem srcu in jo dajal-a naprej tako, kot je bila dana tebi. drugače pa se najdejo strani z iskalniki, recimo http://www.verzko.com/verzi-za-birmo/ res pa je, da je dobrih malo .. :( katja19

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti