Pečem drobno poročno pecivo.
Napekla sem večjo količino školjk. Rada bi jih nadevala z različnimi nadevi. Kaj predlagate
kobra 1
Pečem drobno poročno pecivo.
Napekla sem večjo količino školjk. Rada bi jih nadevala z različnimi nadevi. Kaj predlagate
kobra 1
12. apr 2007 21:14
Lani na neki ohceti sem jih prvič videla kot prave školjke: dve polovički malo razprti, ne eni strani ju drži skupaj kupček nutele, nanj pa je položena še srebrna kroglica kot biser. Saj ti mogoče to poznaš, a jaz sem to videla prvič in "dol padla". teta torta
12. apr 2007 21:23
teta torta, hvala, to res poznam. Sem razmišljala, če bi stepla še čokolado in smetano vendar ne vem, če bo masa dovolj kompaktna (še nisem delala).
Nadev, ki ga dam v breskvice nebi, ker je že tam.
Za biserček bom uporabila pražen lešnik pomočen v belo koverturo in kupljene že oblite arašide.
Pozdravček,
kobra 1
12. apr 2007 22:02
To sem delala januarja, za taščin rojstni dan. Za biserčke sem uporabila neke sadne bonbone bele barve, nadevala pa sem jih s filo katero polnim v jurčke. Nutela bo po mojem mnenju precej premehka in bodo polovičke šle narazen. Sicer pa prej probaj in boš vidla. No pa da še povem s čim filam jurčke. Dam piškotne drobtine, čokolado v prahu, sladkor, rum in toliko mleka, da je fila primerno godta. lp Vesna
12. apr 2007 22:18
Ima katera slikice? Suzi
12. apr 2007 22:22
Kobra imam preprosto rešitev. Pokličeš mene in stano.r pa pohrustave vse školjkice take kot so. Pa še filat ti jih ne bo treba. jade
12. apr 2007 22:24
Aja. Saj bi ti probala svetovat ampak sploh ne vem kako te školjkice zgledajo. jade
12. apr 2007 23:46
Jade, ti maš pa vedno tako dobre ideje stana
13. apr 2007 4:29
Jaz sem pa za biserčke uporabila kar posušene koščke ananasa (ki jih kupiš na vago). Lep dan in veliko se smejte
13. apr 2007 5:48
jade je napisal/a: |
Kobra imam preprosto rešitev. Pokličeš mene in stano.r pa pohrustave vse školjkice take kot so. Pa še filat ti jih ne bo treba. jade |
mene tudi!
ežoj
13. apr 2007 6:49
Jaz sem za Le, da" odrajtamo" tole ohcet. Do takrat se bo tudi že kakšen zanimiv nadev našel, pa šese bomo in kakšno alisplili.
kobra 1 Sporočilo je spremenil(a) kobra 1 dne 13. apr 2007 06:50:24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Skutna pita
Domači prijatelj z orehi in čokolado