Ali kaj veste kje bi se dalo to knjigo dobiti. V knjižnicah ne to vem mogoče bi se jo dalo kje kupiti a kje??
tamalaursa
Ali kaj veste kje bi se dalo to knjigo dobiti. V knjižnicah ne to vem mogoče bi se jo dalo kje kupiti a kje??
tamalaursa
28. mar 2007 21:27
Koliko je pa poštnina. tamalaursa
16. jul 2012 21:28
Bom kar tukaj vprašala. Rada bi šla gledat Il Divo v Stožice, pa me zanima, če kdo pozna sedežni red. Kupila bi npr. vstopnico tribuna zgoraj I. kategorija za 59 €. Kje je to in če se dobro vidi na oder? Hvala!
buča
16. jul 2012 22:12
Uf, uf, jaz se ravno ne spoznam na sedežni red v Stožicah, rekel bi, po kmečki logiki ( to, se mi zdi, obvladam ) za ta denar te Il Divo verjetno povabi na kavo .-
ežoj
16. jul 2012 22:38
buča je napisal/a: |
Bom kar tukaj vprašala. Rada bi šla gledat Il Divo v Stožice, pa me zanima, če kdo pozna sedežni red. Kupila bi npr. vstopnico tribuna zgoraj I. kategorija za 59 €. Kje je to in če se dobro vidi na oder? Hvala!
|
Poglej na eventim, po moje mora biti razpored sedežev, pa vidiš, kje si
mamamia
17. jul 2012 7:05
Tukaj imaš postavitev: http://www.eventim.si/si/vstopnice/il-divo-ljubljan
Je pa dvorana tako velika, da se od zgoraj oder vidi, kot bi bil škatlica vžigalic. No, pa saj tja greš bolj polsušat in doživet tak koncert, obrazne mimike nastopajočih pa seveda ne vidiš, če nisi ravno v VIP parterju, kjer pa, mimogrede, tako ali tako za velik denar stojiš.
rimljanka
17. jul 2012 9:34
Ežoj, vstopnice so od 39 do 130 €.Za kavo pa nevem.
buča
17. jul 2012 10:03
Poglej si še fotografije dvorane: http://www.sport-ljubljana.si/center-stozice/g
Jaz si ponavadi tako pomagam, da dobim predstavo.
LizzieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Toscanska panzanella