18. okt 2019 12:13
Jaz pravim, da je fajn imet praznike. Več je druženja zaradi prostega časa in fajn se imamo. Moji so se že navadli, da moram za pusta krofe cvret, za veliko noč pripravit zajtrk, za božič večerjo. In ker vem, da bomo skupaj mi da še več elana.
Za 1. november grem ponavadi na očetov grob in na obisk k mami, ter še na grob moževih sorodnikov. Če pa gremo na počitnice s sinom to opravim pred odhodom. Sem pa včasih hodila z babico k sorodnikom, kjer so nas cel dan stregli.
Za blišč ob koncu leta mi ni preveč mar. Rada se poigravam z adventnimi venčki, ki jih sama naredim. Takrat se ponavadi odločim kako bodo izgledali in kakšni okraski bodo na jelki. A bodo stari ali kaj novega...Zanese mi pri kakšnih modelčkih za piškote. Za darila se domenimo, da si za eno simbolično vrednost drug drugemu nekaj podarimo. Vedno nekdo nekaj rabi, včasih so pa tudi presenečenja, kar je najbolj luštno. Za to vedno poskrbita hčerki.
Prehiter je tempo življenja in res smo lahko hvaležni za vse trenutke, ko smo lahko s svojimi najdražjimi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi