10. dec 2006 22:05
Ežoj, rimljanka - smo že trije! Sem mnenja, da pa vsemu tudi ni treba verjeti... Marna
10. dec 2006 22:05
Ežoj, rimljanka - smo že trije! Sem mnenja, da pa vsemu tudi ni treba verjeti... Marna
11. dec 2006 1:25
Nikakor ne smemo vsemu verjeti; ampak poskusimo pa lahko,a ne? In verjamemo potem svojim občutkom. Ste že kdaj poskusili biti 2 tedna brez pšenice in mleka? JasnaV
11. dec 2006 6:40
Ja Vsako leto po več mesecev skupaj. Lp, kobra 1
11. dec 2006 7:57
Jaz bi se prej kot pšenici in mleku morala odpovedati bombonom, čokoladi, napolitankam, keksom, čipsu, smokiju, pombarju, pa bi bilo vse OK! Pa kot je rekel ežoj - brez prenažiranja! To je moja rešitev - sicer pa vsak po svoje. In v razmislek - ne vem, če je Hofer prava ustanova, ki bi lahko postregla s kvalitetno knjigo o razstrupljanju... jasna
3. maj 2021 12:48
Pozdravljen pisi mi na gorencslovenc@gmail.com pa ti lahko povem kako lahko zdravo zajtrkujes in pripravis zdrave obroke
3. maj 2021 15:55
Gorenc, Carly je v 15 letih verjetno že pogruntala kaj in kako naj si pripravi najboljši zajtrk.
13. apr 2022 14:19
Jaz sicer kar dolgo nisem jedel zajtrka oziroma je bil kar "balkanski" - beri, kava in cigaret. Zdaj pa že dolgo tega ne prakticiram več, saj sem kavo zamenjal za CBD kapljice ki mi dajo dovolj energije za začetek dneva, za lakoto pa (ker sem postal tudi bolj aktiven) si naredim smoothie iz banan, konopljinih proteinov, špinače in sojinega mleka. Zadeva je precej zdrava, pa še kilogrami grejo hitreje dol :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Jajčevci s sirom na veganski način