3. okt 2006 18:58
Oj,
no jaz fertik testiranja, sem bila začuda kar mirna, samo dop me je malo matrala prebava, ko pa je bilo poldne pa kot bi se prerodila. Zadeva je bila sestavlejna iz treh delov, logike, matematike ter spoznavanja osebnosti. Vse je bilo zelo tempirano s časom, prva zadeva je imela 44 nalog časa 25 minut, druga je imela čez dvesto računov in zgolj 20 minut, za tretjo pa od 30-45 minut 187 vprašanj.
Večina nas je jamrala za čas pri računih ker je bil en račun sestavljen vbistvu iz dveh delov - najprej en račun, pod njim še en, pri tem si moral paziti če je rezultat prvega računa višji od spodnjega potem slednjega odštejemo, če je pa spodnji večji pa ju seštejemo, tak oda so bile zvijače, nisi pa nikjer smel zapisovat vmesne rezultate ker to odbijejo procente...
Pri prvi nalogi pa so bile domine in si moral najti pravi rezultat pri manjkajoči - sam napišeš kateri števili manjakta v okencu - domini.
tretja spoznavanje osebnosti pa pač malce kaže tvoj značaj, si bolj družaben, kako prenašaš stres, krizne situcije, se znajdeš v določenih situacijah...pa tudi kak primerek razumevanja je bil vmes - npr kaj ima skorja če je povezava koža človek - potem odgovor drevo, no na te finte...
ni res nič težkega, je pa časovna zadeva ki te hitro vrže stira ko ti nekdo reče samo še 5 minut do konca...
aja fakin ravno ta čas ko si ti poslal komentar, smo začeli s pisanjem, pa tja do 16. ure približno, vmes pa da smo si razložili naloge, rešili po dva, tri primere da ni vmesnega spraševanja.
še enkrat hvala vsem ki ste mislili name ta čas in mi še prej namignili kaj lahko pričakujem:)
lep večer,
maja