Pozdravcek vsem, ki boste odprli tole, z drugega, vrocega konca sveta... (ceprav je ze nekaj casa noc...)
Torej: pred kratkim sem nekje med vsemi vasimi-nasimi stranmi zasledila recept za pecivo'>o oz.o'>o'>o'>o'> biskvit, katerega testo'>o (osnova) je narejeno'>o izo'>o'>o'>o'> biskvitnih drobtin in ne moke. niti se ne spomnim ali sem le to'>o videla med recepti ali nekje na forumu, ampak nikakor ga ne morem najti kljub temu da sem ravno'>o ta vikend postala tudi "so'>o-pluskinja" [ploskanje][ploskanje] ((ups, a sem se ne da prilimat smeskotov?, no'>o, saj bom se nastudirala tele hece in druge zanimive stvari pri srfanju po'>o najveckrat odprtih straneh na tem racunalniku :) ))
Oh, spet sem malo'>o zasla s (svoje) teme; Vrocina (norega) poletja pusca posledice...
V glavnem, ce kdo'>o ve (sem prepricana da ja) kaj je tisto'>o kar iscem, bom zelo'>o vesela namiga oz. linka kako'>o to'>o spet najti, ce pa ne bo'>o ravno'>o tisto'>o, pa bi mi prav prislo'>o tudi kaj drugega, kjer bi lahko'>o uporabila > predelala vreco'>o ne najbolj finega peciva-keksov, pa da to'>o ne bi bili ravno'>o jezki oz. take ali drugacne cok.-orehove... kroglice, ker je teh se nekaj v skrinji ze od zadnjega (ponesrecenega) nakupa tukaj. Aja, mimogrede, pisem s Kitajske, mojega drugega (zacasnega) doma, ki pa bo'>o tudi edini se kar nekaj casa :(
ker vem da imate v "vasih" haha krajih skoraj zimo'>o, vam posiljam zaboj vrocine, ampak le v zameno'>o za (mali) zakeljcek vasega mrzlega in svezega (!!!) zraka...
No'>o in zdaj tudi veste, zakaj bodo'>o vse moje poslane vrstice vedno'>o (vsaj se xx casa) brez kljukic na csz; Ker jih tale tipkovnica preprosto'>o nima...
Oh sem dolga... Ja ce je pa prvic da pisem sem in je tako'>o fino'>o ;)
pa lahko'>o noc (za nas bo'>o to'>o pac kmalu) iz nocnega Shanghaija, aja, pa seveda vnaprej hvala za vse kar se utegne cez noc nabrati tukaj ~~~
Teja
teja-kit.