Za darilo 50-letniku imam namen kupiti šampanjec z zlatimi lističi proizvajalca Zlatarne Celje. Pa me zanima kje v Ljubljani bi ga bilo možno kupiti in koliko približno stane. Hvala in lep dan
planika
Za darilo 50-letniku imam namen kupiti šampanjec z zlatimi lističi proizvajalca Zlatarne Celje. Pa me zanima kje v Ljubljani bi ga bilo možno kupiti in koliko približno stane. Hvala in lep dan
planika
27. jul 2006 12:45
100% so ga imeli v prodajalni zlatarne celje. fresh
27. jul 2006 14:23
v Vinski kleti Goriška Brda sem ga videla na razstavi! Baje da so to posebne polnitve! http://www.klet-brda.com/slo/vina.php (mogoče jih kar direkt vprašaj če jih in kje jih prodajajo!)
27. jul 2006 14:43
Se zahvaljujem za prejete odgovore - najbljižje mi je trgovina Zlatarne Celje v Ljubljani, stane pa pet tisoč SIT planika
28. jul 2006 9:03
Ja a ni fajn darilo, moj oče ga je dobil in se mi zdi res dobra fora ko ne veš kaj komu podariti za darilo...pa zraven še kozarčke za šampanc pa je. Res luštno! ANJA
28. jul 2006 9:32
Ker že omenjate šampanjec, za tiste, ki ste v Ljubljani, ima Istenič na Celovški prodajalno, kjer vam naredijo za penino posebno nalepko, s poljubnim tekstom. Tako lahko date gor ime obdarjenca ali kako posvetilo... Stane dodatno nekih 300 sit se mi zdi, zna bit pa zelo originalno. Mi smo to že nekajkrat uporabili za darilo in potem ko obdarjenec ugotovi kaj piše, je presenečenje veliko. Aja, pa same penine tudi niso drage, imajo take res cenovno ugodne. lp, Marija
28. jul 2006 10:20
pa tud zelo dobre imajo pri isteniču
28. jul 2006 10:33
galyka, mi lahko zaupaš malo bolj točne koordinate za to Isteničevo prodajalno na Celovški (naslov). Hvala Neži Dan, ko se nismo smejali, je minil nekoristno :)
28. jul 2006 11:06
Nežinka je napisal/a: |
galyka, mi lahko zaupaš malo bolj točne koordinate za to Isteničevo prodajalno na Celovški (naslov). Hvala Neži Dan, ko se nismo smejali, je minil nekoristno :) |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Cvetačna juha s popečenim kruhom