24. mar 2006 9:09
Torta, ki je na izgled lepa, ni nujno tudi dobra. Moj mož včasih kupuje z očmi (čeprav redno pečem peciva) in velikokrat se nam je zgodilo, da smo tiste lepe rezine vrgli proč. Slika je sicer dobrodošed dodatek odvisen od dobre volje in možnosti avtorja. Mene pri vsem skupaj bolj motijo nepopolni recepti ali količine: kocka kvasa; ena margarina; ...ko pa vemo, da so pakunge z različnimi količinami. Izkušene gospodinje bomo že po količinah sklepale kaj je mišljeno, tiste začečtnice pa so lahko v hudi dilemi. Ko je bila objavljena slika torte Barbi, sem si drznila pripomniti, da je sicer torta izjemno lepa, da pa je v receptu prišlo do napake, pa me je nekdo takoj okaral, da eni znajo torto speči in dekorirati, drugi pa le kritiziramo in v vseh komentarjih sem zasledila samo hvale na račun izgleda torte, nihče pa ni komentiral recepta. Kaj je torej pomembnejše na forumu - recept ali slika? Po mojem mnenju je slika le dodatek, osnovni namen vsega pa je dober in razumljivo napisan recept. lep pozdrav vsem Alenka alenka5