11. dec 2009 13:23
Zdravo. Res nujno bi rabila vodne kristalčke kefirja.Imela sem ga nekaj let sedaj pa mi ne dela več. Ali jih ima kdo preveč?? Sem iz LJ. Kosa
11. dec 2009 13:23
Zdravo. Res nujno bi rabila vodne kristalčke kefirja.Imela sem ga nekaj let sedaj pa mi ne dela več. Ali jih ima kdo preveč?? Sem iz LJ. Kosa
13. jan 2012 21:35
Podarim gobico za pripravo mlečnega kefirja. KOPER
milkman
29. feb 2012 16:29
Če kdo potrebuje kristalčke vodnega kefirja mu jih odstopim. Se mi zelo lepo razmnožujeo, tako da jih lahko komu, ki to želi - podarim. Sem s Štajerske
Altalt
29. feb 2012 20:45
Jaz sem iz Štajerske in bi imela kristalčke vodnega kefirja. Mi lahko pošljete kontakt na zasebno pošto prosim?
Hvala!
rebeka77
6. mar 2012 11:06
Potrebovala bi kristalčke vodnega kefirja, če jo ima kdo odveč, sem iz Ljubljane.
LP
Hvala!
nikole
6. mar 2012 19:41
Podarim kristalčke vodnega kefirja. Pomurje in Štajerska.
PojocaTravica
13. jun 2012 7:51
Moj vodni kefir ima čisto drobcene kristalčke... ko sem ga pred leti že imela, pa so bili kristali kar "konkretni". Pa me zanima, če je to ok.
lp
Ina13
13. jun 2012 14:47
mene zanima ali je kdo že naredil iz gobice za mlečni kefir kristalčke? slišala sem, da je možna transformacija iz mlečne gobice v vodne kristalčke, obratno pa ne.
pinch
10. avg 2012 15:14
Zelo rada bi dobila gobico za mlečni kefir, ali kristalčke za vodni kefir.
Za uslugo se že vnaprej zahvaljujem,
vednonjami
vednonjami
13. avg 2012 10:28
Kefirjeve gobice se da dobiti v trgovini Biotehničnega centra Naklo (imajo svojo spletno stran).
alekkssandraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin