1. okt 2006 6:55
Pol ure pred glavnim obrokom (kosilo, večerja), spiješ kozarec 2 dl, 1 jušna žlica jabolčnega
kisa ostalo vode. Po možnosti naj bo kis domač, akšičev je ravno tako dober, vendar prekisel.
Sicer, če boš dal samo jušno žlico, ga ne boš čutil. Jaz ga spijem tudi za žejo.
Lahko ješ povsem normalno in vse do maksimalno 19 ure, s tem, da 3 ure po obroku greš
spati. Ni za pričakovati, da boš v tednu ali pa dva shujšal in nato nehal. Kot sem zgoraj napisala
moji sodelavki se je kar hitro poznalo, jaz pa sem šele po mesecu in pol začela shujšati, tako, da
ni za obupati, shujšaš 100%. Malce mi je smešno, ker to zame ni nobena dieta, jaz sem pravzaprav
začela bolj iz štosa, ker tudi sama nisem verjela. Naj ti povem še nekaj prednosti, imela sem velike
težave s krvnim tlakom in s prebavo, moram potrkati, odkar ga spijem že 2 leti, se počutim odlično.
S tem ne mislim nobenega prepričati, povedala sem samo svoje izkušnje.
Pri nas bi rekli: Provare per credere, poskusi pa boš videl, ni sicer dobesedni prevod, ker ne gre.
Žal mi je, da ti nisem že včeraj odgovorila, vendar Internet dela po svoje.
lp
z jabolčnim kisom.
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 01. okt 2006 06:58:24
P.S. Zakaj se odreči hrani, ki je tako dobra? Zakaj bi zaradi strogih diet živci trpeli?
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 01. okt 2006 07:22:17