2. nov 2011 20:55
Še tu: moje so se spet namnožile in jih imam spet za eno rundo za oddat (mlečne). Če ne drugače, lahko pošljem po pošti, baje da se obnese. ZS, prosim.
rag_doll
2. nov 2011 20:55
Še tu: moje so se spet namnožile in jih imam spet za eno rundo za oddat (mlečne). Če ne drugače, lahko pošljem po pošti, baje da se obnese. ZS, prosim.
rag_doll
2. apr 2012 14:20
Ali ima mogoče kdo iz Ljubljane trenutno za podariti kefirjeve gobice?
bi jih bila res vesela!
anjaizborovnice
6. avg 2012 12:53
Kefirjeva gobica
Tudi mi je bili zelo veseli. Če jo kdo ima, naj me kontaktira, PROSIM na ZS. Sem iz okolice Vrhnike.
vd007
27. okt 2012 11:06
Pozdravljeni!
Tudi jaz iščem kefirjevo gobico,če jo ima kdo za podariti,bom zelo vesela. ;)
Sem iz okolice MB
lp
funuk11
1. mar 2013 18:23
mene pa zanima kam jih lahko shranis ce bi to rad naredil le enkrat na teden?
linabina
4. mar 2013 7:19
V nekaj tekočine, jaz jo navadno pustim v mleku in v hladilniku, imam za te namene kar en štamperl. Samo potem se prvo rundo kefir malce dalj časa dela kot običajno, ampak tega ne mislim v dnevih.
Loni Makaroni
4. mar 2013 11:27
En teden je lahko v hladilniku, kot navaja Loni. Če je dalj časa ne rabiš, jo zamrzneš v mleku. Po enem letu so še vse oživele.
Cila
4. mar 2013 13:09
No, jaz jo pustim tudi dalj časa, drugače jo pa posušim in potem v mleku ponovno "oživim".
Loni Makaroni
27. apr 2016 14:25
A bi mi kdo bil pripravljen podariti kefirjevo gobico? Stroške pošiljanja krijem jaz. Hvala
tanja26
28. apr 2016 20:17
Lep pozdravček vsem,
tudi jaz se pridružujem tanji26 in prosim za kefirjevo gobico. Hvala
SpelaNiMarelaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Svaljki s čemaževim pestom