19. okt 2010 14:13
Izpusti besedo instant, je kar kostanjev pire v pravem pomenu besede.
Loni Makaroni
19. okt 2010 14:13
Izpusti besedo instant, je kar kostanjev pire v pravem pomenu besede.
Loni Makaroni
19. okt 2010 18:38
Kupila v Hoferju olupljene marone v vrečkah. Pride cena okoli 8 EUR za kilo, čeprav so vrečke majhne. Poskusim in poročam. anaboleyn
19. okt 2010 23:16
Zadnjič sem gledala v oddaji Dobro jutro, da so kuhan kostanj "lupili" kar s (čistimi) kombinirkami ... odrežeš kapico in stisneš ... gre še hitreje kot s stiskalnikom za česen in tudi velikost kostanja ni problem...
katjushka
10. okt 2014 20:19
Pozdravljeni.Mene pa zanima kako skuhati kostanj,da se ga da celega olupit.rada bi jih namreč dala v med in zato rabim cele.
marcesan
11. okt 2014 7:41
Nič drugega ne potrebuješ kot dobršno mero potrpežljivosti. Za lupljenje vsakega posebej namreč.
mamamia
27. okt 2015 18:24
Včasih sem kupovala zamrznejn kostanjev pire v sparu sedaj ga pa že nekaj let nimajo več. Zanima me, kje ga tisti, ki ga ne delate sami, kupite. Takega narejenega, dobrega kot je bil ta pred leti v sparu.
27. okt 2015 18:41
V kakšnem bolje založenem marketu, znamka Ledo.
mamamia
28. okt 2015 17:25
hvala mamamia sem že iskala pa ni bilo sreče..bom pogledala še kje drugje
Rebeka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Škotske mesne kroglice s pivsko omako