V vseh kitajskih restavracijah je zelje v solati rdečkasto in malenkost pekoče. Kot da bi bilo z rdečo papriko ali nekako drugače začinjeno.
Mogoče kdo ve kako se ga pripravi?
V vseh kitajskih restavracijah je zelje v solati rdečkasto in malenkost pekoče. Kot da bi bilo z rdečo papriko ali nekako drugače začinjeno.
Mogoče kdo ve kako se ga pripravi?
30. nov 2020 13:29
Malo čilijeve omake (jo dobišv trgovinah za kupiit), zmešaš jo z malo čilija v prahu in s tem zmešaš zelje. Rdeča paprika ne da takega okusa. Sem vprašala, ker ga tudi jaz pri Kitajcih vedno jem, pa so mi povedali.
1. dec 2020 16:35
Čilijeva omaka in par kapljic sezamovega olja.
1. dec 2020 18:05
Super, hvala obema!
Čili omaka je tista gosta, ki je nekje med sladkim in pekočim?
1. dec 2020 20:41
Če mene vprašaš, je čilijeva omaka čisto na strani pekočega.
2. dec 2020 10:32
Bosta je napisal/a: |
Super, hvala obema! Čili omaka je tista gosta, ki je nekje med sladkim in pekočim? Bosta
|
Imaš ve vrst, ali čisto pekoča ali vmesna, ki malo na sladko potegne. Stvar okusa.
2. dec 2020 20:02
Pozdravljeni, danes smo naročili hrano iz nam naljubljuše kitajske restavracije. Med solato je bilo korenje. Po moji oceni je olje, kis, čili v prahu in malo pikatnega čilija.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 3. dec 2020 08:50
3. dec 2020 21:47
Dejansko Kitajci zelo hitro sekljajo zelenjavo. In vsled tega se zelo pogosto porežejo. Ne tako zelo, da bi morali na bolniško. Ampak dovolj, da zeljno solato rahlo pordečijo.
3. dec 2020 22:53
No, pa dober tek!
4. dec 2020 14:03
Sofija235 je napisal/a: |
Dejansko Kitajci zelo hitro sekljajo zelenjavo. In vsled tega se zelo pogosto porežejo. Ne tako zelo, da bi morali na bolniško. Ampak dovolj, da zeljno solato rahlo pordečijo. Sofija235
|
Sofija, hahha, pa si našla odgovor ...samo okus, okus je pa zelo drugačen ...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Rezanci Barilla s slanino in gobami