3. nov 2007 17:54
Zdravo!
Kot sem že napisala na odgovoru nad tvojim, je dobra zraven kanelonov sirova omaka, ki jo kupiš že narejeno v prahu (knorr) in se ti res ni treba mučiti, pa še noben ne bo vedel in te bodo hvalili, kot le kaj
Je v taki rdeči vrečki in piše gor Al Formaggio,imajo jo v mercatorju. Od iste firme imajo tudi gobovo omakco Al funghi in je tudi super. Sicer sem sama za domače zadeve, ne bi pa teh omak tu omenjala, če ne bi bile zares odlične.
Mislim pa da imajo tudi take omakce tekoče v tertapakih v hladilniku, po moje od podravke, ki jih samo pogreješ, lahko pa še kaj dodaš svojega zraven.
Nam je včeš tudi nacho sir, ki ga tudi kupiš v konzervi in enostavno pogreješ.
Skratka, zdi se mi, da zraven kanelonov pašejo nekako kremne omake, najbolje sirove.
Lahko pa poskusiš dat zraven tudi pesto genovese (mrzel) in tatarsko omako (od felixa v steklenički). Oboje daš na mizo v kakšno majhno posodico, kot za fondi, pa si bodo lahko vzeli zraven.
To ti govorim zato, da se ne bi preveč namučila, ker bo že s kaneloni dosti dela. Če se ti ne mudi, pa počakaj do srede, ko bom imela polno malho nasvetov za kanelone
katka