31. okt 2023 7:40
Meni je všeč nanizanka Za sosedovo mizo, slo2, pon. do čet. ob 21.
31. okt 2023 7:40
31. okt 2023 14:41
rimljanka je napisal/a: |
rimljanka
|
tudi meni
6. nov 2023 15:40
Ker se je večerja za 5-na deželi zaključila, sedajo jo ponavljajo od začetka, sem začela gledati večerjo za 5, na RTL Hrvaška. Danes sem gledala ponovitev in zaključek Dalmatincev v Splitu. zvečer pa nova skupina. Mi je tudi všeč.
6. nov 2023 19:36
Tudi midva z možem z veseljem gledava nanizanko Za sosedovo mizo in velikokrat kar malo cmokava zraven, saj se nama cedijo sline. Jo pa gledava na prvem programu SLO ob 18. uri. Sem prav zadovoljna, da jo spremlja tudi moj mož, ki je sicer kar izbirčen glede hrane.
6. nov 2023 22:08
Meni gre pa na živce pri teh oddajah (Večerja za 5), da so nekateri sodelujoči zbirčni pri hrani. Če si se prijavil/a, poskusi, kar imaš na krožniku. Se pa strinjam z mamamio. Ja, oddaja Za sosedovo mizo je pa tudi meni všeč in jo redno gledam.
6. nov 2023 22:38
malaga je napisal/a: |
Meni gre pa na živce pri teh oddajah (Večerja za 5), da so nekateri sodelujoči zbirčni pri hrani. Če si se prijavil/a, poskusi, kar imaš na krožniku. Se pa strinjam z mamamio. Ja, oddaja Za sosedovo mizo je pa tudi meni všeč in jo redno gledam.
malaga
|
Malaga , menda namenoma dajo v oddajo nekoga, ki samo godrnja, menda pravim.
18. nov 2023 17:10
Menda poteka snemanje oddaje cel dan, jedilnik tekmovalci sami izberejo, potem pa kuharijo prilagajajo snemanju. Eni so po lastni izbiri bolj predstavili kraj, eni jedi, eni s prehudo kritiko želeli sebe v boljši luči pokazati. Pa saj ne jemo/jeste tako obilnih večerij s čim bolj kompliciranimi hôdi jedi doma, ali pač?
26. nov 2023 17:42
Na spletu sem si že večkrat ogledala ameriške in pa predvsem angleške zgodovinske serije. Sedaj, ko sem že točno dva meseca v gipsu, pa sem se spomnila na to; češko-slovaško serijo, ki se je mnogi še spomnite-Bolnišnica na koncu mesta-Nemočnice na kraji mesta. Ko sem si pogledala seriji iz leta 1978 in 1981, sem našla še serijo iz leta 2008, ki so jo posneli v samostojni državi Češki. Super je, ker nam je češčina, ki je zahodnoslovanski jezik, slovenščina pa zahodni južnoslovanski jezik. zelo razumljiva. Sedaj pa sem si ogledala že tudi nekaj njihovih filmov in moram reči, da so odlični.
26. nov 2023 18:15
Seveda, praška filmska šola je zelo znana.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem