7. feb 2015 14:11
Saj reklamne kampanje nikoli niso namenjene tistim, ki bi kaj dosti razmišljali. Sploh pa ne lačnim v Afriki ali pri nas, če hočete. Tale cilja na tisto skupino, ki se jim razsvetli obraz ob misli, da so se nalezli koščka svetovljanstva, če pripadajo globalni nutella skupnosti. Da ne govorimo o facebooku, ki bi že zdavnaj obubožal, če ne bi ljudje hlepeli po tem, da brez razmisleka vsako prismodarijo delijo z "vsem svetom".
Pa da ne bo nejasnosti: nutelle v kozarcih ne kupujem, zdi se mi neokusno presladka (ker, ljubi moji, sladkor je daleč najcenejša sestavina v nutelli, pa več ga je, bolj se splača). Ampak če pa kdaj na poti v kakem hotelu v jutranjem bifeju izsledim palačinke, potem jih pa obvezno namažem z nutello, če jo imajo (kar niti približno ni ravno pogosto, toliko o tem, da "nutello jedo povsod"). Kar znese skupaj takole čez palec 1 žlico nutele na 1 - 2 leti. In se mi zdi super, da je bil to pa res fajn zajtrk za spremembo. Ravno tako ne preziram nikogar, ki jo kupuje in mu je všeč, saj vsak pač pada na nekaj svojega, bog pomagaj, verjetno bi se tudi nekatere moje šibke točke marsikomu zdele zelo bizarne (zadnja je čaj iz oranževca z belim rumom..... pa kdo ve, kaj bo čez en mesec).
Sonja