2. feb 2014 14:31
Ja, maš prav. Sem pol še šel enkrat gledat. To je dehidrirano pa zmrznjeno. Ko namočiš pa po moje iz 100 gramov dobiš 400 do 500 gramov teh zrezkov. Če bi kolega kot je napisal skuhal še njoke in omako je to kosilo za 3 ornk lačne ali pa za 4 do 5 srednjih jedcev.
Sicer se ne vidi koliko kosov je, po moje eno 10. Pa njoki, omaka, solata. Kosilo za 4.
Jaz sem res najprej pomislil na one kvazi sojine medaljone al zrezke. Ker približno tako izgleda.
Tudi meni to ni ravno všeč. Ampak ok. Saj to ni point. Jaz sem sicer mesojed, mi pa večkrat zapaše dan, dva ali tri brez mesa. Edini problem je, ker ne znam naredit dobre omake brez vsaj malo mesa. Saj potem jem samo makarone al riž ali krompir s to omako. Meso dam mački. Pa solato poleg mi paše. Zelenjavne omake so mi super. Samo ne dajo tistega okusa.
Sem sprobaval že uf in oh teh omak kockah kao za pečenko, pa prelivov. Ni to, to.
Imam pa eno frendico, nisva se sicer videla že 10 let. Je s primorskega. In je veganka. Tistih 10 let nazaj me je povabila na kosilo. Jaz sem bil zadolžen za skuhat pašto. Pol sem pa cel čas bil poleg in opazoval kaj dela. Ona je nasekljala ogromno česna,čebule, pomidorov,pora,bučke, melancane,paprike. To je šlo ck ck ck. Vse na izjemno drobno. Pa neko najbolj poceni olino olje. Dodala je sol in poper in čisto nič drugega. Kolikor sem jaz videl. In ta omaka je bila najboljša kar sem jih kdaj jedel. Ne vem, jaz sem šel za tri minute proč. Če je takrat kaj dodala. Imelo je v glavnem tisti okus kot bi dodal malo soka od pečenke v omako. Pa sem jo vprašal, če je goljufala. Sveto mi je zatrdila,da ni. Jaz sedaj že 10 let poskušam in ne rata. Pa bilo nobene zaljubljenosti al emocij vmes.
Upam,da nisem ponovno šel preveč off-topic
Lp
preprost
Sporočilo je spremenil(a) preprost dne 02. 2014 14:36
Sporočilo je spremenil(a) preprost dne 02. 2014 14:56