V Nordsee restavracij sem videla orjaške kozice, ki so bile prerezane podolgem in popečene. Sedaj sem jih kupila v dobri veri, da dobim kakšen recept, pa ga ni. Ali je že kdo pripravljal orjaške kozice in kako?
Hvala V naprej
karnak
V Nordsee restavracij sem videla orjaške kozice, ki so bile prerezane podolgem in popečene. Sedaj sem jih kupila v dobri veri, da dobim kakšen recept, pa ga ni. Ali je že kdo pripravljal orjaške kozice in kako?
Hvala V naprej
karnak
22. dec 2013 18:53
Pripravljaš jih na vse načine kot vse druge rakove repke. Opečene na maslu, olivnem olju, lahko tudi navadnem belem, pa sezamovem ... začiniš lahko s česnom, lahko pokapljaš s sokom limete, potreseš s čilijem, dodaš malo svetle sojine omake, ali ostrigine ... lahko narediš v omaki, lahko jih skuhaš in pripraviš s kakšnim prelivom kot hladno solato ...
mamamia
22. dec 2013 19:04
Ali poješ surove, če je brez recepta prevelik zalogaj.
Commis débarrasseur
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Kitajski kruh