Ali kdo prodaja zelo ugodno še nekje, kjer so popusti je zelo draga... hvala za kakršne koli informacije... Bi bila pa vesela, če je možno prevzeti v Ljubljani
majalegende
Ali kdo prodaja zelo ugodno še nekje, kjer so popusti je zelo draga... hvala za kakršne koli informacije... Bi bila pa vesela, če je možno prevzeti v Ljubljani
majalegende
6. dec 2013 21:15
Prevod prosim.
jade
6. dec 2013 21:58
neka spletna študentska trgovina jih ima. pogooglaj
6. dec 2013 22:30
Saj ne vem, kaj je to, ampak mora biti res draga, če je že tam, kjer jo prodajajo s popusti, zelo draga.
Vanja
6. dec 2013 22:36
Jaz jo imam, čisto novo, nerabljeno, jo lahko prodam, če želiš.
zoja2
7. dec 2013 7:32
Sem poguglala kaj sploh je to, ampak ni šans, da bi pivo, če bi ga pila nalivala v tole čudo. Izgleda tako kot posoda za zbiranje urina v bolnici...
jade
7. dec 2013 8:33
Mi smo pa imeli to žirafo, sediš naokoli in si vsak sam nataka pivo. Prvič sem to videla dolga leta nazaj na Poljskem, potem smo jo seveda kupili, zdaj pa niti ne vem več, kje je. Pač taka zabavna reč.
mamamia
7. dec 2013 8:59
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Saj ne vem, kaj je to, ampak mora biti res draga, če je že tam, kjer jo prodajajo s popusti, zelo draga.
|
7. dec 2013 12:25
zzak1977 je napisal/a: | ||
|
s0ncek*
7. dec 2013 17:35
Čakte no - najprej pir splunkaš, ko ga točiš v tole čudo al kako, potem ti stoji na mizi, da se ja dobro ogreje, medtem ga točiš v kozarec.... in nazadnje piješ...kaj? To, da je rumen, vem.... Jade je bila kar precizna
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom