Zanima me ali je kje v Ljubljani (Ali kje drugje v Slo) kaksna trgovina s francosko robo (kulinariko)? Pa ne mislim ELeckerka.
Hvala!
MissLady
Zanima me ali je kje v Ljubljani (Ali kje drugje v Slo) kaksna trgovina s francosko robo (kulinariko)? Pa ne mislim ELeckerka.
Hvala!
MissLady
20. okt 2013 23:00
Pri bivši Metalki prodajajo francosko pecivo, se mi zdi, da je Žak, včasih je bil French style. A se mi nekako zdi, da nisi mislila tega, ali pač?
naor
21. okt 2013 9:35
Se bojim da kake butične trgovinice s francoskimi siri, paštetami, tapenadami, suhomesnatimi izdelki, olivami in še čim žal v Sloveniji ne boš našla. Zadeve žal ne preživijo, kriza pa je k temu še dodatno pripomogla. Malo bolj "nobel" hrano se je včasih dobilo v samopostrežni Maximarketa, pa tudi Leclerc ima kaj, samo je treba žal kar poiskat.
Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
21. okt 2013 11:17
MissLady je napisal/a: |
Hvala!
MissLady |
Kaj bi pa imela, da iščeš tako specializirano trgovino? Mislim, da se več kot se da najt v Eleclrcu v Slo ne bo našlo.
Nekaj gosjih in račjih paštet ima leclerc, tudi dimljena račja prsa, ki jih ponujajo, so kar v redu, sirov tudi kar precej dobiš, celo reblochon sem v Mb tu in tam našla, pa razne delikatesne izdelke, pakirane enako kot jih dobiš po Franciji. V primerjavi s ponudbo franacoskih delikates je to seveda bolj skromna ponudba, a vseeno. Če poveš, kaj bi točno imela, ti morda lahko kako drugače pomagamo.
mamamia
21. okt 2013 20:09
Delikatesa v maxiju ima z naskokom največ tega.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Goveja juha z valjanimi rezanci