Mi prosim katera da nasvet,kako najbojše pripravit telečja rebra (katere začimbe uporabiti?)
Divine
Mi prosim katera da nasvet,kako najbojše pripravit telečja rebra (katere začimbe uporabiti?)
Divine
24. apr 2013 16:47
Divine, ne vem, kaj je vam všeč, če bi delala zame, bi jih našpikala s česnom, posolila, poprala, dodala žajbelj in rožmarin.
Razsekana bi pekla v ponvi, v kosu v pečici, pokrita, približno 15 minut pred koncem bi jih poškropila z belim vinom in odkrila.
lp
mzm
24. apr 2013 19:12
Jaz jih zavita v folijo specem oz kuham v pecici, nato razkosam in premazem z žar omako in tako zapečem z obeh strani.
24. apr 2013 21:32
Ali imate morda v mislih polnjene s kruhovim nadevom?
mojih6
25. apr 2013 9:26
Bi ti napisal kak dober recept ampak si za nasvet prosila zgolj ženske zato ga ne bom :)
hedonist
25. apr 2013 9:31
hedonist je napisal/a: |
Bi ti napisal kak dober recept ampak si za nasvet prosila zgolj ženske zato ga ne bom :)
|
Daj prosim napiši tudi mene bi zanimal kak drugačen način priprave- ponavadi jih delam "filane" s kruhovim nadevom.Saj vemo da tudi moški obvladate-nekateri
lp
anibas
25. apr 2013 10:43
Koliko časa jih pečete: 1 kg - 1 ura?
rdkapica
29. apr 2013 13:21
Telečja obara in doma pečen kruhek.
LopatkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Burek z lahko solato