29. mar 2013 21:45
zzak1977 je napisal/a: | ||||||||||||
|
ZEEELLOOOOOOOOOOOO NA GLAS GRE ...
mamamia
29. mar 2013 21:45
zzak1977 je napisal/a: | ||||||||||||
|
ZEEELLOOOOOOOOOOOO NA GLAS GRE ...
mamamia
29. mar 2013 22:25
elaphus je napisal/a: | ||||
Zeblo vas ne bo . lp
|
Elči: http://f2.org/humour/heaven-hell.html
Vanja
29. mar 2013 22:34
Za kosilo je bila ajdova kaša z zelenjavo, za večerjo pa sardelice z krompirjevo solato. Jutri pa juriš na šunko :)
testeninca
30. mar 2013 5:46
Jaz jem meso enkrat do dvakrat na teden in ga tudi včeraj nisem. Čeprav bi mi pa ravno takrat tenajbolj teknil. Pa se zaradi tradicije kar držim posta. Se mi je pa že zgodilo, da sem pozabila in sem si ravno tisti dan pripravila meso. Kakor komu ustreza. Zaradi tega verjetno ne bom šla v pekel, bolj zaradi česa drugega. Mislim pa, da bo tam dobra družba.
Včeraj torej krompirjevo/korenčkova juha, praženi jurčki.
pirnica
30. mar 2013 6:49
Večerja je bila po reglcih in tako slastna, da jo bom večkrat ponovil.
-Liptaver namaz; perfekten z TETKO SKUTO. Uff, če pomislim da sem ga svoj čas sovražil. Včeraj pa OLALAL...skoraj me je izstrelilo iz kavča. Fajn sem dal ostre rdeče paprike, popra, kumara, olive, kapre za svežino. Česna za zdravje ogromnooo, pa tudi čebula mora bit.
UŽIVAAAAAAAL kot kralj. NJAM
- posebej na krožniku pa sveže narezana zelenjava in velika pest motovilca. Nič začinjeno, nič dodanega. Samo presna, dobra zelenjava. SVEŽINA od tu do nebes.
30. mar 2013 9:12
Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||||||
Elči: http://f2.org/humour/heaven-hell.html
|
Eh, tudi na 445C ravno ne zmrzuje .
lp
P.s. Ojej, da ne bo kdo očital, da smetim - petki so leteči, in tako je moral biti dober sendvič iz študentske menze. Po moje tam ni kaj prida tradicije - vsi so bili s salamo . Doma so pa menda imeli palačinke in zelenjavno juho.
cervus
Mygrace
sporočila: 6506
30. mar 2013 10:00
Sori ampak meni takile ocvirki in đuboksi in ostale zadevščine nesejo na bulimijo, noooo....
Pričakujem, da se iz naslova Postna večerja, kosilo, zajtrk, že kej...piše o tem, kako se uprizarja taista postna večerja, že kej, kosilo, zajtrk, malica.... in ne o tem, kako nekdo nečesa ne šmirgla. Takih noben ni nč uprašu. Ker vprašanje oziroma tema je, kako JA in ne, kako NE.
Za kako NE se lahko odpre nova tema.
Za "Zakaj ne" je pa že vprašljivo.Dvomim, da bi kdo razen une fraze "Mene ne bo noben komandiral" še kaj izredno pametnega povedal. Razen, če ni v koleraciji z bulimijo. O dietah je bilo napisanega že ohoho. Pa morda do diet niti ne bi bilo potrebe priti, če bi kdo na kakšen postni dan ne tlačil vase bogatih sendvičev.
Pa ne mi zdej o pravicah do svojih mnenj. Bi bilo res bolj primerno, da se ob določenih temah takale puhla "mnenja" v stilu kako naglas igra đubox ali pa kdo vse se je še "prekršil", obdržijo zase in prihranijo za kakšen izviren blog morda. In morda se še kdo kaj nauči iz tega. Morda.
Ni veličina človeka v tem, da se dela norca iz drugače mislečih in živečih...
Me zanima, kako bi zgledalo, če bi pridivjala na pogreb s frajtonarco in zašpilala eno poskočno, no? Pa ne mislim na tisti pogreb, za katerega si je pokojni veselico že vnaprej naročil, mislim na tisti pogreb, ki ga povorka resno jemlje.
Mygrace
30. mar 2013 10:43
škoda se je razburjati, ker mislim, da je redka tema, ki ne zaide tudi v kakšne druge sfere. vsak malo po svoje komentira zadeve. nakar pride drugi, ki pokomentira komentar prvega in to je podobno kot če spustiš kepo snega po hribu navzdol. baje na koncu dobiš plaz/snežaka.
Mamka BršljankaMygrace
sporočila: 6506
30. mar 2013 10:45
Nč se ni škoda razburjati, če bom tih, pomen, da se strinjam.
Mygrace
30. mar 2013 11:00
No, ker se ne strinjam z milostljivo glede bogatih sendvičev, tudi jaz ne bom tiho: zarad tistega ušivega sendviča mi ne bo treba it na dieto, ker je bila to edina hrana, ki sem jo pojedla (ob pol štirih popoldan) do desetih zvečer. In ker sem jo naročala šele ob pol štirih, je verjetno zmanjkalo brezmesnih sendvičev. In lepo sem napisala, kaj so imeli moji za kosilo in bilo je popolnoma brezmesno in res ne vem, zakaj te je ta "bogati sendvič" tolk zmotil!!!! Tolk sem jezna: - ne, še bolj (k temu so pripomogle -ampak samo mičkeno- tudi rozine, ki niso končale v potici).
lp - ne, ni lp, ampak jp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Pasta iz ingverja in česna