Moja tamala si je izbrala v Ikei hišico iz medenih piškotov, sedaj pa ne veva kako jo zlepit, v navodilih piše sladkor in voda. Obstaja kaj bolj enostavnega in kako do barv?
Hvala.
Commis débarrasseur
Moja tamala si je izbrala v Ikei hišico iz medenih piškotov, sedaj pa ne veva kako jo zlepit, v navodilih piše sladkor in voda. Obstaja kaj bolj enostavnega in kako do barv?
Hvala.
Commis débarrasseur
12. mar 2013 15:42
boljse je sladkor in beljak. http://www.kulinarika.net/recepti/14532/sladice/medena-
Do barv prides najlazje z bonboni seveda pa lahko tudi beljakovo maso pobarvas z barvami.
"Stressed is desserts spelled backwards!"
12. mar 2013 17:43
Najhitreje se zlepi s karameliziranim sladkorjem. Ne more pa tega delati otrok, ker je zelo vroča masa, in je nevarno za opeči se.
V karameliziran sladkor pomočiš piškot, ga postaviš na željeni prostor, pridržiš pol minutke, da se sladkor strdi. Drži kot pribito.
pirnica
12. mar 2013 17:57
Ravno to bi rad, da bi tamala zadevo zlepila sama.
Upal sem, da bo v paketu neka tuba v ta namen
Commis débarrasseur
12. mar 2013 18:51
Royal icing pa je. Daj ji jo v vrečko za zamrzovanje in odreži kotiček
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Sendviči iz ajdovih rogljičkov