7. jun 2011 21:25
Ja rimljanka s temle se moram pa strinjat ja. Mavrica naj bo kar v naravi, v moji roki pa mafin za čokomane :).
7. jun 2011 21:25
Ja rimljanka s temle se moram pa strinjat ja. Mavrica naj bo kar v naravi, v moji roki pa mafin za čokomane :).
7. jun 2011 21:28
...s čokoladno sredico!
tulka
7. jun 2011 21:31
Jaaaaaa! Joj zdaj se mi pa sline cedijo! Letim po piškotke s čokolado ki sem jih spekla danes :)
7. jun 2011 21:51
Meni se pa zdijo tile mavrični mafini super, če ma katera recept se priporočam:)
Lp
Jasminy
7. jun 2011 22:04
Jasminy najlažje jih boš našna na kakšni ameriški strani z recepti pod imenom rainbow cupcakes
7. jun 2011 22:21
Hvala, najdla :)
Jasminy
7. jun 2011 22:27
Ni problema ;). Če hočeš lahko pa tudi na youtube najdeš veliko videev kjer kažejo kako jih delajo :).
7. jun 2011 22:37
tamalaursa je napisal/a: |
Pa tudi če bom samo enkrat probala se mi ne more nič groznega naredit. |
Seveda ne! Samo za moj občutek gre, verjetno kak pradavni, da se ne je hrane čudne barve
Mi je pa v veliko veselje ustvarjat pisane kombinacije sadno-zelenjavnega izvora, recimo čudovite pridejo mini-tortice s piškotno podlago, kremo iz zmletih malin in smetane, okrašene s sadjem.
perpetua
8. jun 2011 7:05
perpetua je napisal/a: | ||
Seveda ne! Samo za moj občutek gre, verjetno kak pradavni, da se ne je hrane čudne barve Mi je pa v veliko veselje ustvarjat pisane kombinacije sadno-zelenjavnega izvora, recimo čudovite pridejo mini-tortice s piškotno podlago, kremo iz zmletih malin in smetane, okrašene s sadjem.
|
Točno, velja tudi zame. Po mojem je samo občutek. Itak se ne more nič hudega zgodit. barvil je npr. v bonbonih lih tolko, pa jih vseeno lahko jem.
Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
9. jun 2011 8:59
Sem gruntala, kako jim uspe pobarvat biskvit, ne da bi se barve premešale in bi ratalo neki rjavkastega. Kolk sem naivna . Še dobro, da obstaja youtube
Ob priliki sprobam, me res firbec
tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Rogljič Croque Madame