3. nov 2008 10:20
na pločšo dam malo alu folije in gor polovico čebule, tko se lepo popeče, pločša ostane čista. darja1
3. nov 2008 10:20
na pločšo dam malo alu folije in gor polovico čebule, tko se lepo popeče, pločša ostane čista. darja1
3. nov 2008 10:24
Bravo, Katarina K! jezek
3. nov 2008 11:00
Cila, slavec, ki je prepeval ... in tehnološki postopek pečenja čebule - tega pa res ne moreš postaviti na enak nivo. Sicer se pa zabavam v pričakovanju naslednjih vprašanj: - imam preveč instant pireja, kako ga naj porabim? - ali se cvetje, preden se da v vazo, odreže poševno ali naravnost in ali se to dela z nožem, olfo ali s škarjami in kako VE to delate? - kako vem, kdaj je olje v ponvi dovolj vroče? Vendelina jr.
3. nov 2008 14:13
Vendelina jr - saj res, kako naj vem, kdaj je olje v ponvi dovolj vroče
Cila
3. nov 2008 14:17
jaz pa čebule sploh ne pečem,kar celo 1-2 z olupki vred dam kuhat,naredijo olupki lepo barvo,saj se uporabljajo tudi za barvanje jajčk ,a ne?samo prerežem jo na pol. njofrra
3. nov 2008 14:23
Upsa, Cila, ti imaš pluskota in imaš več smeškotov na voljo...... Vendelina jr.
11. dec 2022 8:16
Vem, da je že stara tema, ampak vseeno: glede praženja čebule za govejo juho jaz že nekaj let uporabljam plinski brener. Čebuli potrgam korenine, jo prerežem na pol, nataknem na vilice in jo ožgem, ter tako, komplet z vso lupino dam v juho.
12. dec 2022 16:01
Čebulo olupim in jo dam v juho, za barvo dodam žafraniko.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Pad Thai s piščancem