3. okt 2008 10:51
Ja, Ana je "Frankova" iz Kobarida, Matej pa je iz "Majerije"-na Vipavskem. mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 03. okt 2008 10:53:03
3. okt 2008 10:51
Ja, Ana je "Frankova" iz Kobarida, Matej pa je iz "Majerije"-na Vipavskem. mamaF - Mojca Sporočilo je spremenil(a) mamaF dne 03. okt 2008 10:53:03
3. okt 2008 10:58
Glih zdaj sem prebrala, da lahko sodelujejo tudi taki, ki radi kuhamo. to je pa novost. Kaj pravite kakšen izletek nam ne bi škodil....
Anamarija
3. okt 2008 11:11
Anamarija, še vedno jo vodi Antonella Clerici in še vedno oziroma vsako leto boljše izgleda.
nola
3. okt 2008 11:19
Nola, to pa zato, ker je zaljubljena
Anamarija
3. okt 2008 11:21
Ne samo zaljubljena, ampak tudi v pričakovanju svojega prvega otroka! leny
3. okt 2008 11:29
leny je napisal/a: |
Ne samo zaljubljena, ampak tudi v pričakovanju svojega prvega otroka! leny |
Jaz sem pa mislila, da je tako delbela ker vodi tako dobro oddajo. Pa kaj ni že malce v letih za imeti otroka?
Anamarija
3. okt 2008 11:32
Mislim, da jih ima 43 (sem brala v nekem italijanskem časopisu), ima pa zato mladega partnerja, ne? leny
3. okt 2008 21:33
A vam dela video na RTV? aknelab
3. okt 2008 23:06
Ne, meni ne dela in to že par dni. Upam, da bodo napako ugotovili in jo kmalu popravili. daga
4. okt 2008 11:25
Antonella pri svojih 44 skoraj 45 izgleda fenomenalno, prava ženska...nobena kost ji ne štrli ven no ;) rada poje in to pokaže! Zdaj bo pa še mamica, tak človek si pa res zasluži, saj je super fejst deklina! anamarija sodeluje se lahko že čisto od začetka :) tako se je vse začelo..."normalni" ljudje so se prijavili in vsak v paru z znanim kuharjem imeli dvoboj...kdor je zmagal je dobil 400€ menda...al 1000€ se ne spomnim...zdaj je poleg tega še več različnih delov...ima več učiteljic ki učijo kuhat razne dobrote, ima slaščičarja enkrat tedensko, pa vsako soboto ima tudi Brankota, to je astrolog ki prihaja iz mojih koncev in skupaj kej skuhajo...pa potem je en starejši tečen gospod, ki je obsesioniran s surovinami z italijanskim poreklom ... ycrnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Ocvrtki s sirom in salso verde