30. sep 2008 6:58
Mi2 s sestro vedno pogledama not, ko sma v Avstriji, pri nas ne (enkrat sem šla z mamo-groza). V Avstriji imajo res lepo izbiro za dojenčke in tudi kvalitetne stvari in mislim, da za večino stvari protibakterijski certifikat, ki ga imajo tudi Hitexova lateks ležišča (tista rožica). Ko še je naša bila dojenčica sva ji večino hodile kupovat tja. Če pa že greva v trgovino sigurno pogledava kaj zase, ampak to je cela štala, vse nametano, nobenega sistema, barvne lestvice. Je pa finta, da če malo pobrskaš najdeš kaj. Ampak te stvari so vse za rok enega leta, potem je že razvlečeno, luknjasto... Kako je že tisti rek? Nimam toliko denarja, da bi tako poceni kupoval...
Če pa katero zanima in hodi v Avstrijo sva pa midve odkrile al za krajem Vogau al takoj prej je en velik Eurospar, zadaj za njim je skrit Kik, za katerega ljudje sploh ne vedo (ker sva ga tudi mi2 po naključju našle) in je ful velik, pa ful zloženo (to je meni zelo pomembno), za otroke sploh veliko robe (Veri, če boš kaj rabila - ko boš tak daleč povej, pa pošljem paket, pridem tudi na dom
).
Začetnica