4. jul 2008 12:36
zuzek je napisal/a: |
Vi, ki mi res zmeraj date kak pameten nasvet oz. odgovor....mi lahko priporočate kakšne knjige (npr. ljubezenske limonadice), za dat možgane na pašo in se prepustit lahkemu branju...na dopustu seveda,V naprej hvala,lp, Žužizuzek |
Vsako leto naredim čistko v knjižnici, sem se odločila, da ne bo pri meni niti ene knjižne police več. Seveda se tako čez leto spet nabere knjig, zato jih vsako pomlad nekaj izločim, seveda tistih najbolj ljubih ne, pač pa take za enkrat prebrat.
Tako smo delali tudi doma in smo knjige, ki nas niso več zanimale, podarili knjižnici. Že nekaj časa pa je to nedobrodošlo, kot nam je osebje lokalne knjižnice dalo vedeti, je to za njih samo odvečno delo.
Nekaj let sem knjige ponujala šolam, domovom za starejše in bolnici, pa je bilo vsem odveč.
Zdaj pa vsako leto zberem take knjige v nekaj košar in vsak, ki me obišče, jih lahko prebrska in si vzame, kar ga zanima.
To niso kakšne ključne knjige, v glavnem take za na vlak od Trsta do Benetk, za enkrat prebrat, na dopustu. So v slovenskem italjanskem in angleškem jeziku.
Če koga zanimajo, naj se mi javi na zs, se boste pa morali zanje pripeljati do Pirana, ker jih po pošti ne pošiljam.
nola