1. jun 2013 13:52
Jaz jih kupim v okolici Litije po 3evre za kilogram.Gospa jih pelje vsako sredo in soboto v Trbovlje na tržnico.
jelcy
1. jun 2013 13:52
Jaz jih kupim v okolici Litije po 3evre za kilogram.Gospa jih pelje vsako sredo in soboto v Trbovlje na tržnico.
jelcy
2. jun 2013 10:07
V Podbočju jim imajo na eni znani kmetiji, iz katere prihaja tudi letošnji kralj cvička. Vtipkaj v google jagode, Podbočje...pa ti gotovo vrže ven pravo ime.
Ognjič
2. jun 2013 11:54
[citat=--Ognjič--]
V Podbočju jim imajo na eni znani kmetiji, iz katere prihaja tudi letošnji kralj cvička. Vtipkaj v google jagode, Podbočje...pa ti gotovo vrže ven pravo ime.
Ognjič
Pa na Zdolah tudi. Pozabila sem, kako se pišejo. Ognjič, na pomoč. In v Pohanci. Lp
patriša
2. jun 2013 14:02
Če vtipkaš jagode Podbočje, ti vrže ven Kmetijo Jarkovič.
naor
2. jun 2013 18:13
Ja, Kmetija Jarkovič je, pa Darsad in v Posavju jih je še veliko, drugih imen se ne spomnim zdaj. Pri Darsadu oz. Krošljevih ponavadi kupimo jabolka Topaz tudi
Ognjič
22. maj 2014 22:14
Ali mogoče kdo ve če bo letos v Mariboru tudi jagodna dežela? V trgovinah so jagode drage mi pa veliki potrošniki ...ali pa še bolje če je kje v okolici Ptuja kakšen nasad kjer si lahko sam nabereš rdeče dobrote
Hvala
RebekaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirin kruh s semeni
Dušeno rdeče zelje