28. dec 2010 13:44
hvala za odgovore,se mi je zdelo,da bolje,da ne... o tem,da bi ga pa popekla,sem pa tudi razmišljala... lp cheleste
28. dec 2010 13:44
hvala za odgovore,se mi je zdelo,da bolje,da ne... o tem,da bi ga pa popekla,sem pa tudi razmišljala... lp cheleste
28. dec 2010 14:59
Proxy, esto es algo para tí http://www.google.si/#hl=sl&biw=1345&bih=5
Glede surovih jeter pa - a ni tega jedel Hanibal Lecter?
Vendelina jr.
28. dec 2010 15:51
Nam so zelo dobre sveže in očiščene sardele/inčuni pokapljani samo z limoninim sokom. V hladilniku jih pustimo, da se marinirajo vsaj par ur. Ker ni dodano nič drugega, tudi zadaha ne bo,. Poskusite! daga Sporočilo je spremenil(a) daga dne 28.dec 2010 15:51
28. dec 2010 15:52
Foie gras v poštenih francoskih restavracijah načeloma ne postrežejo well done.
Vanja
28. dec 2010 18:04
Vendelina jr. je napisal/a: |
> Glede surovih jeter pa - a ni tega jedel Hanibal Lecter?
|
5. sep 2012 16:57
Ne ga biksat z margarino, to je žalitev za tatarski biftek.... za moj okus gre zraven samo bel kruh (popečen ali še raje ne) in (če ježe treba) maslo. Sicer pa, okusi so različni. Kar daj na mizo tudi kaj pekočega, se vedno najde kdo, ki ima rad bolj ostre stvari. Ne pozabi na sveže sadje pa orehe ali kaj sorodnega.
Sonja
5. sep 2012 19:35
Kaj počne salama ob tatrskem biftku, razen da moti?
Vendelina jr.
5. sep 2012 19:41
Je za tiste, ki je jedo tatarskega biftka, recimo.
rimljanka
5. sep 2012 19:48
Ajdov kruh z orehi
5. sep 2012 20:22
limnol je napisal/a: |
Ne ga biksat z margarino, to je žalitev za tatarski biftek.... za moj okus gre zraven samo bel kruh (popečen ali še raje ne) in (če ježe treba) maslo. Sicer pa, okusi so različni. Kar daj na mizo tudi kaj pekočega, se vedno najde kdo, ki ima rad bolj ostre stvari. Ne pozabi na sveže sadje pa orehe ali kaj sorodnega.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hot dog v listnatem testu
Špageti karbonara