18. sep 2002 17:07
Jaz imam model LG HB-125-CE. Kupila sem ga že pred leti v Conradu (Stavba Emporium - klet). Vanj gre 60 dag moke in ostale sestavine. Nimam pojma koliko tehta pečena štruca, ki izgleda štirioglato (zaradi posode), kot večji toast. Na žalost se žemljic notri ne da peči, lahko se pa zamesi testo zanje, se potem žemljice oblikuje in peče v klasični pečici. Ob nakupu sem dobila tudi cel kup receptov za razne vrste kruha in peciva (tudi za francoske rogljičke). Seveda so vsi recepti (razen za kruh) za gnetenje testa. Poraba elektrike: enaka kot poraba za klasično pečenje. Saj vsi vemo, da je največja poraba elektrike pri gretju. Čas pečenja: peče se samo 1 uro - preostali čas "mašina" gnete (poraba praktično nič). Svež kruh imaš lahko v 2 urah, ali 3. Odvisno kateri program izbereš. Jaz še nisem poskusila "hitrega programa", tako da ne morem povedati kako izgleda "hitri" kruh. Kot sem že napisala: največkrat zvečer v "kruhomat" namečem sestavine in nastavim da začne z gnetenjem čez par ur (ob približno 3-h, ali 4-h), in ko zjutraj vstanemo, je svež kruh na mizi! Nataša