11. okt 2007 9:41
Tile nastavki izgledajo super, mogoče bi lahko doma to naredili iz kakšne silikonske mase ali kaj podobnega. Okvirje o katerih je bilo govora pa imajo tudi v pekarni Vrhnika na Brnčičevi. Lp. jagodas
11. okt 2007 9:41
Tile nastavki izgledajo super, mogoče bi lahko doma to naredili iz kakšne silikonske mase ali kaj podobnega. Okvirje o katerih je bilo govora pa imajo tudi v pekarni Vrhnika na Brnčičevi. Lp. jagodas
11. okt 2007 9:44
Ja, sam do Brnčičeve pridet, je pa drug problem. Bi morala dopust vzeti, če bi šle med tednom tja, sicer mi nikakor ne uspe...
So mi pa nastavki za valjar mnogo bolj všeč!!!! Lažje za uporabljat, čistit, pospravit, končni učinek pa enak, ne?
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 11. okt 2007 09:48:24
11. okt 2007 10:13
Ja tile nastavki so tudi meni bolj všeč ravno zaradi praktičnosti. Če bi nas bilo več zainteresiranih za njih ,bi jih lahko skupaj naročile po internetu (v kolikor katera prej ne odkrije kje bližje nas jih prodajajo), stroške poštnine in ostalega (carine) pa bi si delile. Samo se bojim, da bi bili ti stroški dražji kot nastavki sami. jagodas
11. okt 2007 10:26
Jaz se sploh ne sekiram, tudi če je še enkrat več, ni panike... (Saj je Jerneja povedala, koliko stanejo).
lidka
11. okt 2007 12:30
En velik vprašaj pa je, kako bi tile obročki pasali na naše valjarje, ker imajo v ZDA mere v inčih in je vedno malo drugače. Lahko, da bi obroč opletal, ali pa ga ne bi spravil gor.
11. okt 2007 15:18
Moj valjar je zelo podoben tistemu, kot ga je imela moja babi v Sloveniji (res pa ne vem tocnega premera). Bom malo pomerila in vam sporocila! Jade, pa si ti lahko mislis, da na vsake 3 mesece dobim njihov katalog na dom, potem pa listam in racunam, pa seveda nic ne kupim. Jerneja USA
11. okt 2007 15:19
Meni je to sicer zanimivo, ampak po drugi strani pa z valjanjem nimam nikdar nikakršnih težav. Mi vedno uspe lepo enkomerno razvaljat testo na željeno debelino. Ampak sem se vseeno ogrela za te obročke pa šablone...Če kje kaj odkrijem, sporočim. Mamamia mamamia
11. okt 2007 15:32
Mamamia, sporoči takoj, ko boš kaj vedela!!! Jaz sem tudi čisto ogreta, ker se mi zdi najbolj enostavno... Piškotov ravno za to ne maram delat... lidka
11. okt 2007 15:44
A je katerakoli pogledala v bližnjem Milerju pri stalaži s silikonom - zna biti, da imajo tam te obročke? Čeprav - meni se zdi pa čisto šarmantno, če homemade piškoti niso ravno do mikrometra natačno enako debeli, tam do 3 mm pa nekako zadanem.... Vendelina jr.
11. okt 2007 15:57
Menim,da z nastavki lahko razvaljaš le ozek trak testa.Pri nas navadno testo razvaljamo čez pol mize,da potem vsak izrezuje po mili volji.Z leti,ko dobiš malo več prakse pa tudi šablone ali nastavki niso več nujno potrebni. ati zlatiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Poke skleda z lososom