28. jul 2007 9:40
O batagelovih sesalcih vem točno toliko, kolikor sem prebrala na teh forumih in na podlagi vsega napisanega, sem prišla do zaključka, da je verjetno res preveč dela po končanem sesanju s čiščenjem samega sesalca.
In na podlagi vseh zbranih mnenj in na podlagi pozitivnih mnenj o hyli, sem se odločila za slednjo.
Oba sta draga kot žafran (najbrž res predraga), toda s hylo pri običajnem sesanju res ni nobenega dela - razen seveda odlit umazano vodo in s krpo ali še bolje papirnato brisačo obrisat sesalno glavo - in to je to.
Če pa uporabljaš tudi mokro sesanje oziroma čiščenje, potem je seveda treba opraviti zgoraj navedeno in splaknit cev in krtačo (tudi po umivanju tal je treba splakniti in ožeti krpo, saj začne sicer smrdeti).
Skratka s hylo sem super zadovoljna, edini očitek je, da nima avtomatskega navijalca kabla...no pa saj se tudi tega navadiš.
Nisem kakšna obsedena gospodinja, ki bi nonstop letala s sesalcem in cuno po hiši, in prav zato se mi zdi ta zadeva super, saj posesan prah in smeti dejansko ostanejo tam kamor spadajo in se ne vračajo na drugi strani v ozračje.
Lep dan vsem skupaj
rrr