Ruske torte
10. jun 2007 21:28
Ja to pa nevem, če bo delal. Sem pa tudi sama dobila ta e-mail in je čudovit. Vsi ljubitelji tort, lahko pošljete e-mail, na zasebno sporočilo, pa vam pošljem. Fulllll so lepe slikce .... lp Pitončica
10. jun 2007 21:30
Ta mail sem dobila od prijateljice.Vse torte so prave,naredila pa jih je ena ženska iz Rusije. Kapo dol,res so vredne ogleda. renata.zagmajster@kabelnet.net
10. jun 2007 21:32
Jaaaaaa, te slike sem videla tudi jaz in skoraj nisem mogla verjeti, da lahko kdo naredi take torte :) vse v detajle "zobladano" :) cele stavbe, ljudje, polna skrinja, vsak delček je to potankosti dodelan.... Res carsko. Se splača videt... čeprav mogoče malo zbije samozavest :) s0ncek*
10. jun 2007 21:34
Ma ne sme zbit samozavest, sam še bolj te mora spodbudit :) Pitončica
10. jun 2007 23:03
Vauuu! Se bom morala drugič bolj potruditi. Sem vidla, kaj vse se da. Ne moreš verjet kaki so mojstri. Pa kolk morjo bit korajžni, da jo razrežejo. ham-njam
10. jun 2007 23:05
Ja to sm si tud jst mislila, ko sem prvič gledala. Men bi blo kr škoda rezat jih ..... Pitončica
10. jun 2007 23:08
Uau, noro. Kar ne morem verjeti, da je vse užitno. cherry
11. jun 2007 2:50
Oj! Kje vi kaj vidite? lp nejcanja Sporočilo je spremenil(a) nejcanja dne 11. jun 2007 02:50:51
11. jun 2007 5:03
Meni ne odpre, ker nisem registrirana na g-mail. Tako da nič ne vidim. Če ima katera shranjeno, naj mi prosim pošlje na mirag@t-2.net. Hvala. Kyara
11. jun 2007 7:20
Ja, saj tisti link zgoraj itak ne dela, pa če si registriran na gmail ali ne. Kyara, ti pošljem na mail, meni je včeraj Pitončica poslala - hvala! :) cherryKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Pekoča paradižnikova juha